← naar podiumvictorie.nl

Victorie huren?

Dat kan!

Victorie biedt een markant, frivool en transparant gebouw waar het goed toeven is voor liefhebbers van live en dance muziek. Maar ook als evenementenlocatie is het gebouw zeer geschikt. Van een vergadering, congres tot een personeelsfeest.

Twee prachtige zalen en een groot dakterras, met uitstekende ligging en bereikbaarheid in hartje Alkmaar. Plaats voor totaal 1200 personen en in combinatie met professionele cateringservice, state of the art licht- en geluidsinstallatie en zeer ervaren technici, biedt Victorie een full-service evenementenlocatie. Desgewenst boeken wij voor u live acts en/of dj’s. Victorie is goed bereikbaar met auto en OV en er is ruime parkeergelegenheid.

Neem direct contact op

Waarom Victorie?

Victorie heeft veel ervaring met de organisatie van kleine, middelgrote en grote evenementen. We bieden je een breed scala aan extra services en op maat gemaakte diensten en denken graag met je mee, zodat elk evenement uniek is!

Wie gingen je voor?

  • Gemeente Alkmaar

    Super professioneel, aardige medewerkers die met je meedenken en met creatieve ideeën en oplossingen komen.

  • Sportgala Alkmaar

    De samenwerking tussen Alkmaar Sport en Victorie is al jaren zeer tevredenstellend. Van begin tot eind is alles perfect geregeld en verzorgd. Er is goed contact tijdens het evenement en bij vragen of onduidelijkheden wordt snel geschakeld. Als organisatie voelen we ons gerustgesteld dat de voorbereiding en uitvoering in goede handen zijn.

  • Jac. P. Thijsse College

    Een schoolfeest bij Victorie maakt dat je als organisatie zelf ook kan genieten van het feest. Victorie denkt met je mee en neemt je veel werk uit handen. Van vekeersregelaars, tot beveiliging, garderobe en barpersoneel. De communicatie vooraf en na het feest hebben wij als erg prettig ervaren.