Verhuur

Victorie huren? Dat kan!

Victorie biedt een markant, frivool en transparant gebouw waar het goed toeven is voor liefhebbers van live en dance muziek. Maar ook als evenementenlocatie is het gebouw zeer geschikt. Van een vergadering, congres tot een romantisch bruiloftsfeest.

Twee prachtige zalen en een groot dakterras, met uitstekende ligging en bereikbaarheid in hartje Alkmaar. Plaats voor totaal 1200 personen en in combinatie met professionele cateringservice, state of the art licht- en geluidsinstallatie en zeer ervaren technici, biedt Victorie een full-service evenementenlocatie. Desgewenst boeken wij voor u live acts en/of dj’s. Victorie is goed bereikbaar met auto en OV en er is ruime parkeergelegenheid.

CONGRESSEN
Victorie is bij uitstek geschikt voor congressen, symposia, presentaties en lezingen. Alle ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar.

VERGADERINGEN
Een inspirerende omgeving die aanzet tot creativiteit en nieuwe ideeën: Victorie biedt diverse mogelijkheden voor vergaderingen, brainstormsessies en workshops.

DINERS & FEESTEN
Een zakelijk diner, bijzonder feest of een receptie: onze zalen bieden een sfeervolle en representatieve ambiance waarin muziek, lekker eten & drinken nog beter tot zijn recht komen.

HUWELIJKEN
Een bijzondere locatie voor die ene speciale dag. Victorie is geschikt voor receptie, diner en feest.

CONCERTARRANGEMENT
U kunt ook kiezen voor een concertarrangement waarbij u vooraf of na een concert dineert en/of borrelt in een voor u gereserveerde ruimte.

Geïnteresseerd in de vele huurmogelijkheden in Victorie? Neem vrijblijvend contact op met Jelle Vriend via jelle@podiumvictorie.nl.