WENDE

Let op: Dit evenement maakt deel uit van een landelijke pilot omtrent het gebruik van sneltesten binnen de culturele sector en is alleen toegankelijk voor negatief geteste bezoekers met een geldig testbewijs via www.testenvoortoegang.nl. Hieronder vind je meer informatie. 

De Wildernis
Na haar bejubelde voorstelling MENS ontwikkelt Wende op dit moment haar volledig nieuwE Nederlandstalige show DE WILDERNIS. In samenwerking met Toneelgroep Oostpool, het Nederlands Kamerkoor en een (inter-)nationaal artistiek team, verkent Wende De Wildernis in onszelf en de wereld daarbuiten. Ze vertaalt wat tussen hart en onderbuik woont in een nieuwe multidisciplinaire show.

“De dingen die niet gezegd worden. De schaduwkant die we allemaal in ons hebben. Misschien schuilt in die wildernis wel juist wie we zijn in onze meest pure vorm, even onschuldig als wreed.” - Wende

Wende speelt op een aantal plekken exclusief de eerste try-outs van 'De Wildernis'. 

WENDE
Wende is een van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Ze begon haar carrière in 2003 en maakte sindsdien zes albums en vijf eigen voorstellingen in binnen- en buitenland. Sinds 2017 is ze huiskunstenares van Koninklijk Theater Carré en cureert daar jaarlijks haar eigen festival Kaleidoscoop. Drie jaar op rij speelde ze haar succesvoorstelling MENS in uitverkochte theaters en clubs en op festivals als Down the Rabbit Hole en Into the Great Wide Open. Ze heeft een Edison in bijna elke categorie en werd als actrice genomineerd voor een gouden kalf. In 2020 was ze te zien in de succesvolle tv-serie IM. Momenteel werkt Wende ook aan haar eerste buitenlandse show in samenwerking met het gerenommeerde Londense The Royal Court Theatre.

Testen voor toegang
Dit evenement maakt deel uit van een landelijke pilot omtrent het gebruik van sneltesten binnen de culturele sector en is alleen toegankelijk voor negatief geteste bezoekers met een geldig testbewijs via www.testenvoortoegang.nl. Er zijn 100 zitplaatsen beschikbaar, opgesteld in duo zitjes. Je kunt een plekje in de zaal of op het balkon uitzoeken bij binnenkomst. Tijdens je bezoek gelden de huidige corona maatregelen. Wat dat inhoudt kun je hier lezen.  

Hoe werkt het?
1. Je koopt een kaartje
2. Je krijgt per mail je e-ticket en een link naar www.testenvoortoegang.nl. Je kunt hier vanaf 2 weken voor aanvang concert een afspraak inplannen voor een gratis sneltest. 
3. Je stuurt deze informatie door naar de 2e kaartkoper. Deze persoon moet ook een afspraak maken voor een sneltest
4. Via www.testenvoortoegang.nl maak je een afspraak voor een gratis sneltest. Je moet je binnen 40 uur voor aanvang van het concert laten testen
5. Je ontvangt bij een negatieve testuitslag een unieke code
6. Via de Apple App Store of Google Play download je de app genaamd CoronaCheck van de Rijksoverheid 
7. Via de CoronaCheck App zet je jouw unieke code om in een digitaal testbewijs
8. Bij Victorie laat je zowel je ticket als je digitaal testbewijs scannen om toegang te krijgen voor het concert

BELANGRIJK:
De testuitslag is 40 uur geldig. Je moet je dus binnen 40 uur voor aanvang van het concert laten testen. Alléén negatieve testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot dit evenement. Alle infomatie en veelgestelde vragen kun je vinden via deze link.

Heb je overige vragen? Stuur dan even een mailtje naar info@podiumvictorie.nl Lees meer