Highlights september

De zomer is (bijna) voorbij, maar ons affiche staat bomvol shows naar ieders tevredenheid. Wij hebben de september highlights hier onder voor je uitgelicht.

Vrijdag 13 september: Cirque Du Zoleip
De leipste dansvloer van Nederland komt naar Alkmaar. Met bijzondere acts en lekkere house en disco knallers. Na vele uitverkochte en leipe edities in Amsterdam is het tijd voor Alkmaar!

Dinsdag 17 september: Wayne Hussey (The Mission)
De Britse Wayne Hussey werd vooral bekend als zanger van de rockband The Mission en als gitarist van postpunk-groep The Sisters of Mercy. Deze avond zal Wayne in de kleine zaal nummers van The Mission, nieuwe nummers en een aantal verrassende covers ten gehore brengen.

Donderdag 19 september: Open Podium
Op 19 september laten deze enthousiaste bands in Podium Victorie horen wat ze in huis hebben: The Guy Next Door, Hypnotic5, Shots Fired en Charlie. Entree is gratis!

Vrijdag 20 september: Comedy Night
Een avond genieten van een flinke dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten! Op een comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland.Na een avondje Comedytunes Comedynights zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel.

Vrijdag 20 september: The Doors Alive
The Doors Alive komt niet alleen muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, ook qua uiterlijk, show en magie waan je jezelf bij een show van het origineel in de sixties! De band wordt door veel critici beschouwd als de nummer 1 tribute band van de The Doors. Kom zelf ervaren waarom!

Zaterdag 21 september: Shakatak
Deze Britse jazz en funk formatie heeft inmiddels een ware cultstatus bereikt. Met ‘Night Birds’ (1982) en ‘Down on the Street’ (1984) scoorden zij in hun thuisland top 10 hits, Een frisse sound die binnen het genre een absolute 'must listen' is. Een unieke kans om deze formatie live te zien!

Zaterdag 21 september: Tropische Verassingen
Op 21 september zetten we Victorie in Alkmaar op z’n kop met onze hiphop & rnb-karaoke en clubavond! Heerlijke tunes, goeie dansmoves, en natuurlijk weer alle geweldige zangtalenten. Breng je vrienden mee en 'grab the mic' voor de meest hilarische momenten tijdens deze karaoke avond. Wij eindigen zoals gewoonlijk met een clubavond.

Zondag 22 september: Justin Hayward (Moody Blues)
Het grote publiek kent Justin Hayward als zanger, gitarist en componist van Moody Blues, voorheen bekend als The Moody Blues. Deze band was verantwoordelijk voor megahits als ‘Nights In White Satin’ en ‘Question’. Justin Hayward zal deze avond nummers van de Moody Blues, War of The Worlds en solomateriaal ten gehore brengen.

Vrijdag 27 september: Opening Alkmaar Blues Weekend
Op 27, 28 & 29 september bruist de Alkmaarse binnenstad met spetterende live bluesmuziek. De grand opening vindt plaats in samenwerking met de Stichting Alkmaar Blues Express bij Podium Victorie op 27 september met de Dynamite Blues Band: blues zoals de blues bedoeld is!

Zaterdag 28 september: Soul Connection
Na een ramvolle en zeer goeie eerste editie mogen we de tweede Soul Connection aankondigen. Zaterdag 28 september staat weer geheel in het teken van soulmuziek!

Zaterdag 28 september: Het Tranenbal
Het begin van je herfstdepressie met hitjes van toen en nu, en een echte Treurkaraoke! We vieren vanavond het begin van de herfst, of nou ja... we maken er maar weer het beste van.