The Doors Alive - Show 2

Show 2 - 20:45 - 22:00 uur

Deze show is verplaatst van 9-6 naar 10-7. Ticketkopers zijn hiervan per mail op de hoogte gebracht. 


The Doors Alive
komt niet alleen muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, ook qua uiterlijk, show en magie waan je jezelf bij een show van het origineel in de sixties! Uiteraard speelt de band  deze avond alle grote hits van The Doors, zoals 'Light My Fire', 'When The Music's Over’ en ‘Riders On The Storm’, maar ook komen minder bekende pareltjes aan bod zoals ‘The Crystal Ship’.

Zanger Mike lijkt met zijn houding, uitstraling en rijke baritonstem sprekend op Jim Morrison in de late jaren 60 en blaast de beste optredens van Jim moeiteloos nieuw leven in. Toetsenist Cristian verrast met zijn perfecte interpretatie van de virtuositeit van Ray Manzarek en creëert golven van geluid die de luisteraar terugbrengt naar de onstuimige tijd van de flowerpower. Om de authentieke sixties sound te bereiken, gebruiken de leden van The Doors Alive precies dezelfde instrumenten als The Doors.

Over de hele wereld hebben The Doors Alive uitverkochte zalen ademloos achtergelaten. De band wordt door veel critici beschouwd als de nummer 1 tribute band van The Doors. Kom zelf ervaren waarom! 

Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen in de zaal en op het balkon, opgesteld in duo's. Je kunt bij binnenkomst zelf een plekje uitkiezen. Tickets zijn alleen per twee te koop. Meer weten over jouw bezoek aan Victorie in coronatijd? Kijk dan even op deze pagina.Lees meer

Suggesties voor jou