The Doors Alive

Dit concert is verplaatst van 16 dec 2021 naar 15 dec 2022. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

The Doors Alive is een Britse tribute band, en wordt over het algemeen beschouwd als de band die vandaag de dag het meest dichtbij komt als representatie van de legendarische rockformatie uit de jaren '60. Niet alleen weten ze het geluid en de algemene magie van de The Doors naadloos over te nemen, hun frontman slaagt er ook in om het uiterlijk, de houding en zelfs de stem van Jim Morrison compleet eigen te maken.

's Werelds beste tribute band van The Doors komt in december weer naar Nederland voor een speciale pre-kerst tour, en slaat daarbij Victorie niet over. 15 december staan ze in de Kornuit Zaal met een exclusieve show, waarbij ze nummers spelen die ze nog niet eerder live hebben gespeeld. Daarnaast is het concert een directe ode aan "Morrison Hotel", het vijfde studioalbum van The Doors met fantastische nummers als "Roadhouse Blues" en "Indian Summer", dat in 2020 het vijftigjarig jubileum vierde.

The Doors Alive wist al menig publiek ademloos achter te laten, en ook dit keer belooft het weer een memorabele show te worden!

Support: The Mocks
Zit je jasje goed? Zit je dasje goed? Als je het aan de mannen van the Mocks vraagt absoluut wel! Gewapend in strak gesneden pakken en de energie van The Who zijn The Mocks een lust voor het oog. Rudy Bennet van The Motions noemt ze de nieuwe neder beat sensatie van Nederland. Niet voor niks dat ze al meerdere voorprogramma's voor ze hebben mogen spelen. Na hun eerste single "Not ready" in Juni te hebben uitgebracht zal eind november hun tweede single "The Bogey man" verschijnen via het Spaanse label Bickerton.

Dit is een show met staanplaatsen


Tijdschema:
19:30 - Deur open
20:00 - Support
21:00 - Aanvang The Doors Alive Lees meer