Justin Hayward (Moody Blues)

Moody Blues-icoon Justin Hayward solo naar Nederland

Het grote publiek kent Justin Hayward als zanger, gitarist en componist van Moody Blues, voorheen bekend als The Moody Blues. Deze band was verantwoordelijk voor megahits als ‘Nights In White Satin’ en ‘Question’. In de afgelopen vijfenveertig jaar heeft de Moody Blues vijfenvijftig miljoen albums verkocht en talloze onderscheidingen ontvangen. Justin Hayward en de Moody Blues zijn tot en met vandaag de dag actief en succesvol.

Hayward brengt hiernaast ook solo-materiaal uit en werkt samen met veel andere artiesten waaronder Mike Batt, Rick Wakeman (Yes) en John Lodge (Moody Blues). In 1978 is het Haywards stem die je hoort op de twee hits van het album Jeff Wayne's Musical Version of The War of the Worlds.

Justin Hayward zal deze avond nummers van de Moody Blues, War of The Worlds en solomateriaal ten gehore brengen.

Voor dit concert zijn staanplaatsen beschikbaar. Tevens is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. U kunt tijdens het bestelproces kiezen voor een ticket met zit- of staanplaats. De zitplaatsen worden uitgegeven op volgorde van aanmelding dus mocht u graag willen zitten, raden we u aan op tijd een ticket te kopen wegens de beperkte capaciteit.
Daarnaast zijn de zitplaatsen niet geplaceerd dus indien u voorkeur heeft voor een bepaalde plek, dan adviseren wij u op tijd te komen. De zaal is om 19:00 open.Lees meer


TicketsSuggesties voor jou