Comedy Night

Comedy Night by Comedy Tunes

Een avond genieten van een flinke dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten! Op een comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel.   

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight. 

Vanavond zie je de volgende comedians in de line-up:
- Jacob Spoelstra
- MC Hassan El Rahaui
- Tom Sligting
- Ruud Smulders

Jacob Spoelstra
Jacob Spoelstra is een comedian en een gort droge fries. Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands.

Hassan El Rahaui
Hassan El Rahaui is een rijzende ster binnen de Nederlandse comedy-wereld. Met zijn charme en talent wist El Rahaui in 2018 moeiteloos de finale van Cameretten te halen. Hij werd door de jury omschreven als een goede performer, groot talent en fijne persoonlijkheid. In het rapport stond: “Hij stapt het podium op en is er meteen. De kwaliteit van veel grappen is hoog.”

Tom Sligting
Tom is Sligting is al jaren een van de vaste headliners van Comedy Café Amsterdam. Tom is een artiest die als geen ander het publiek in zijn act weet te betrekken en blijft elke seconde boeien. Sligting is zeer actueel, energiek en onvermoeibaar. Hij heeft een eigen stijl, is niet echt grof, maar zoekt wel grenzen op. Tom neemt je mee op zijn ontdekkingstocht en laat je een wereld zien die je nog nooit eerder hebt gezien.

Ruud Smulders
Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest.


Lees meer


Tickets