Verhuur

Victorie huren? Dat kan!

Podium Victorie biedt een enorm scala aan mogelijkheden in het schitterende, nieuwe onderkomen aan de Pettemerstraat in Alkmaar. Alle geluids- en lichttechnische faciliteiten zijn in huis om bandoptredens of een dj te faciliteren.

De Grote en Kleine Zaal zijn niet alleen bijzonder geschikt voor optredens van topartiesten, maar bovendien ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, congressen, workshops en presentaties.

Zo is het mogelijk in de zaal een zogenaamde theateropstelling te realiseren, waardoor deze ook geschikt is voor voorstellingen met zitplaatsen. Deze opstelling is daarnaast te gebruiken bij presentaties en dergelijke. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

De locaties in Victorie zijn gezamenlijk of afzonderlijk af te huren voor besloten of openbare evenementen.

Victorie staat voor flexibiliteit en hanteert aantrekkelijke, op maat gemaakte prijzen. Zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Dat Victorie over parkeermogelijkheden beschikt en dicht bij het Alkmaarse Centraal Station is gesitueerd, zijn welkome extra pluspunten.

Geïnteresseerd in de vele huurmogelijkheden in Victorie? Neem eens contact op met Fleur van der Meer via fleur@podiumvictorie.nl.Binnenkort te zien


Tickets
VR
20
okt

Y&T