Wishbone Ash

Support: Doris Brendel

Wishbone Ash, één van de meest invloedrijke bands in de rockgeschiedenis, komt naar Victorie! De band bestaat uit leadgitaristen Andy Powell en Mark Abrahams, bassist Bob Skeat en drummer Joe Crabtree.
Vele bands zoals Thin Lizzy, Lynyrd Skynyrd, Iron Maiden en Opeth werden  beïnvloed door Wishbone Ash. Er is dan ook geen andere rockband die meer uit het "Twin-Guitar" concept haalt dan Wishbone Ash. Ze zijn een grote inspiratiebron voor vele muzikanten.

De band heeft verscheidene muziekstijlen uitgeprobeerd van folk, blues en jazz tot pedal-to-the-metal rock en elektronische muziek. Wishbone Ash zal je 21 januari laten horen dat de muziek van deze legendarische rockband de tand des tijds moeiteloos heeft doorstaan!

Doris Brendel

Doris Brendel, de dochter van klassiek pianist Alfred Brendel liet haar kenmerkende zang kwaliteiten horen als de driving force van The Violet Hour in 1990. Ze heeft verscheidene projecten gedaan door de jaren heen. In 2010 kwam ze met het album The Last Adventure en dit jaar bracht ze haar vierde album Eclectica uit. Een cocktail van geluid en betekenis, denk aan artiesten als Janis Joplin, Skunk Anansie met the Beatles en Muse. Met visuele shows, een steam-punk kostuum en laser handschoenen zorgt ze voor onvergetelijke avonden.Lees meer
Tickets