WIES

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. De band heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten en heeft de lockdown vol benut om een knaller van een debuutalbum op te nemen. Deze verschijnt op 17 september 2021.

WIES had een vliegende start met het winnen van de Amsterdamse Popprijs in 2018 en de Grote Prijs van Nederland in 2019. Met hun eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’ scoorden ze meteen een 3FM Mega Hit en ze eindigden als derde in De Volkskrant Talentenverkiezing. In 2020 werden ze tijdens hun showcase op Noorderslag 2020 bekroond met de 3FM Talent Award. 

In april waren ze vanuit onze Kornuit zaal al even te zien bij jou in de huiskamer via de livestream van het NH-Pop Festival. En nu mogen ze dan eindelijk weer optreden voor publiek. 

Coronatoegangsbewijs 
Vanaf 25 september is het noodzakelijk om naast je ticket ook een geldig coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code in de CoronaCheck-app te laten zien bij binnenkomst. Hiervoor heb je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatieve testuitslag nodig. Meer informatie vind je op testenvoortoegang.nl.
Daarnaast dien je ook een geldig identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) mee te nemen. Je ontvangt voorafgaand aan het evenement nog een mail van ons met praktische informatie. Lees meer