Shary-An

Toen ze klaar was met de middelbare school, stond Shary-An op een kruispunt: ze zou óf psychologie gaan studeren, óf verder in de muziek. Ze besloot zich in te schrijven voor een opleiding, maar nog één keer mee te doen met een talentenjacht en schreef zich in voor het eerste seizoen van The Voice of Holland. Hoewel Shary-An in de halve finale afviel, werd dat grappige, uitgesproken meisje met haar vlechten en grote bril niet alleen door coach Angela Groothuizen, maar ook door heel Nederland in het hart gesloten.

Ze sleepte een platendeal binnen en bracht een rits singles uit. In hetzelfde jaar verscheen haar eerste album 'Love Me For Who I Am'. Drie jaar later werd dat opgevolgd door de EP 'Good Girl'. Haar radiodoorbraak kwam met het nummer 'Never Played The Bass'. Ondertussen deed Shary-An versneld een opleiding aan de Popacademie en maakte die netjes af. Daarnaast zette ze haar eerste stappen op presentatiegebied als ‘Music Master’ in het tv-programma Music Academy. Buiten de schijnwerpers gaf ze muziekles op basisscholen in achterstandswijken.

Met haar album 'Project Me' uit 2017 kwam Shary-An terug na een aantal jaren radiostilte. Een droom ging in vervulling want een eigen clubtour volgde. Eind 2018 stond ze in het voorprogramma van Nielson tijdens zijn tour. 

Vanaf oktober 2019 maakt Shary-An haar musicaldebuut in de musical Lazarus, David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk. Daarnaast is Shary-An een van de kandidaten in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson.

Dit concert is uitsluitend met zitplaatsen in duo's. Lees meer

Suggesties voor jou