S10

Let op: Dit evenement maakt deel uit van een landelijke pilot omtrent het gebruik van sneltesten binnen de culturele sector en is alleen toegankelijk voor negatief geteste bezoekers met een geldig testbewijs via www.testenvoortoegang.nl. Hieronder vind je meer informatie. 

S10
, inmiddels kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Haar debuutalbum ‘’Snowsniper’’ werd beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs, een Edison in de categorie ‘’Alternative’’. De 20-jarige Stien den Hollander wist veel mensen te raken door haar openheid over haar tumultueuze verleden in de psychiatrie, de leidende thematiek op haar eerste twee ep’s. Hierover maakte 3voor12 tevens een documentaire.

Haar show op Noorderslag 2020 werd uitgeroepen tot nummer 2 van de beste 25. Op uitnodiging van Wende trad S10 op in Koninklijk Theater Carré Amsterdam en De Volkskrant noemde het duet van Wende en S10 ‘het hoogtepunt van de avond’.

Op 13 november verscheen ‘’Vlinders’’, een nieuw album dat voortbouwt op het ontluikende emotionele spectrum en de scherpe en elegante sounds die we kennen van de Hoornse zangeres. Vaste producer Sim Fane is wederom nauw betrokken. Het album bevat contributies van o.a. Ronnie Flex, Zwangere Guy en Wende Snijders.

'Een van de authentiekste stemmen in de Nederlandse popmuziek was S10 al. Nu maakt ze steeds meer indruk met de emotionele en muzikale veelzijdigheid van haar werk.'
**** - Volkskrant

Testen voor toegang
Dit evenement maakt deel uit van een landelijke pilot omtrent het gebruik van sneltesten binnen de culturele sector en is alleen toegankelijk voor negatief geteste bezoekers met een geldig testbewijs via www.testenvoortoegang.nl. Er zijn 100 zitplaatsen beschikbaar, opgesteld in duo zitjes. Je kunt een plekje in de zaal of op het balkon uitzoeken bij binnenkomst. Tijdens je bezoek gelden de huidige corona maatregelen. Wat dat inhoudt kun je hier lezen. 

Hoe werkt het?
1. Je koopt een kaartje
2. Je krijgt per mail je e-ticket en een link naar www.testenvoortoegang.nl. Je kunt hier vanaf 2 weken voor aanvang concert een afspraak inplannen voor een gratis sneltest
3. Je stuurt deze informatie door naar de 2e kaartkoper. Deze persoon moet ook een afspraak maken voor een sneltest
4. Via www.testenvoortoegang.nl maak je een afspraak voor een gratis sneltest. Je moet je binnen 40 uur voor aanvang van het concert laten testen
5. Je ontvangt bij een negatieve testuitslag een unieke code
6. Via de Apple App Store of Google Play download je de app genaamd CoronaCheck van de Rijksoverheid 
7. Via de CoronaCheck App zet je jouw unieke code om in een digitaal testbewijs
8. Bij Victorie laat je zowel je ticket als je digitaal testbewijs scannen om toegang te krijgen voor het concert

BELANGRIJK:
 De testuitslag is 40 uur geldig. Je moet je dus binnen 40 uur voor aanvang van het concert laten testen. Alléén negatieve testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot dit evenement. Alle infomatie en veelgestelde vragen kun je vinden via deze link.

Heb je overige vragen? Stuur dan even een mailtje naar info@podiumvictorie.nl Lees meer