Popronde Alkmaar

De Popronde Alkmaar 2018 in Victorie! Popronde is hét reizend muziekfestival wat een springplank biedt voor aanstromend talent.

De line-up (OOR Podium):
Abdomen
Joel Domingos
Karel

Officiële afterparty Popronde:
Nieuwegrond
Playground Zer0

Abdomen
Drie eigenzinnige Friezen waarbij je kunt denken aan punk, garage en grunge: noem het zoals je wilt. Genres zijn niet belangrijk, oordoppen wel. De band speelde op Eurosonic, deden shows in UK + Noorwegen en supporten oa Ex-Cult en Bad Breeding. Het in Leeds bij Matt Peel (Pulled Apart By Horses, Eagulls) opgenomen debuutalbum komt 14 sept uit op Geertruida.

Joel Domingos

Joël Domingos is een Nederlands-Kaapverdiaanse zanger, rapper en producer. Zijn sound is te omschrijven als popmuziek met invloeden van r&b, soul en hiphop; muzikale, soulvolle en warme toetsenpartijen gaan perfect samen met zijn pure en oprechte teksten. In 2017 debuteerde hij als soloartiest met de Lullaby EP, vol met melodieën en sfeervolle zangkoortjes.

Karel

Karel maakt synthesizer popliedjes die hij live met grenzeloos enthousiasme opvoert. Live speelt hij de muziek af vanaf zijn Iphone en zingt daar vervolgens overheen, dit biedt ruimte om de focus volledig te kunnen leggen op de live performance.

Nieuwegrond

Nieuwegrond is verkoelende, eigenzinnige Nederpop met een elektronisch jaren 80-randje. De catchy sound neemt je mee naar witte stranden en je waant je in een wereld van cabrio's, cocktails en coupe soleil. Pakkende teksten doen denken aan Doe Maar en de muziek klinkt als de soundtrack van Miami Vice. Kom eens ff uit die winterdip!

Playground Zer0

Playground Zer0 since 2021. Playground Zer0 is een Haagse breakbeat/dance sensatie die gaat voor Party met de grote P. Uit eerdere verhalen bleek dat de drie heren afkomstig zijn uit Roemenië. Dit bleek echter niet waar te zijn... Ze komen uit de toekomst. Playground Zer0, Music for the people. Music to dance to.Lees meer
Tickets