Pink Floyd Project

Dit concert is verplaatst van 18 dec 2021 naar 16 dec 2022 

PINK FLOYD PROJECT PRESENTS: PINK FLOYD IN DE NPO RADIO 2 TOP 2000


Eind december presenteert een van Nederlands meest gerespecteerde tribute bands Pink Floyd Project een reeks bijzondere concerten in het kader van de NPO Radio 2 TOP2000.

De 12 koppige band speelt dan alle nummers van Pink Floyd uit de lijst in chronologische volgorde live! Wouter Bessels, journalist en schrijver van de Nederlandse Pink Floyd biografie, fungeert daarbij als 'popprofessor' en geeft voorafgaand aan de show een interactieve lezing over 'Pink Floyd in de Top 2000'.

Pink Floyd staat dertien keer genoteerd in de ‘lijst der lijsten’ met maar liefst drie nummers in de top 20. Dit resulteert in een fantastische setlist. Naast de spectaculaire opener ‘One Of These Days’ en de absolute nummer 1 ‘Wish You Were Here’ is 'Echoes' een van de absolute hoogtepunten van de show. Dit nummer is met ruim 23 minuten het langste nummer in de Top2000. De band brengt uiteraard ook dit nummer van begin- tot slotakkoord live ten gehore.
De NPO Radio 2 Top 2000 is voor veel muziekliefhebbers een feest der herkenning. De reden dat je in de laatste week van het jaar nog even die laatste snipperdagen weg werkt. De “dertiende maand op muziekgebied”. En vooral als je fan bent van muziek van met name voor de jaren ‘90 dan is die week een oase qua muziek op de radio.Lees meer

Suggesties voor jou