MY BABY

MY BABY is een psychedelisch bluesrock trio uit Amsterdam. Ze veroverden de wereld met hun psychedelische, shamanistische, hypnotiserende dance blues. Zelf omschrijft MY BABY zich als: ''Deltra trance Louisiana dub indie funk''. De band stond in het voorprogramma van Seasick Steve waaruit een reeks van uitverkochte solo-shows volgde en het trio in no-time uitgroeide tot band met indrukwekkende status zowel nationaal als internationaal.

MY BABY bestaat uit de Nederlandse broer en zus Joost en Cato van Dyk, en gitarist Daniel Johnston uit Nieuw-Zeeland. Het drietal stond al op Lowlands, Down The Rabbit Hole en Glastonbury, won een Edison en toerde door Oost-Europa, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Met het nieuwe album MOUNAIKI verteld de band een nieuw verhaal en zijn ze niet bang om te veranderen en de muzikale wereld om hen heen te veranderen. MY BABY heeft een unieke rituele vibe die tot magische concerten leidt.

Support: Thomas Oliver
Thomas Oliver is een geweldige singer-songwriter die bekend staat om zijn gevoelige vocalen, innemende performances en slide guitar skills. De Nieuw-Zeelander heeft al meerdere awards gewonnen, waaronder de APRA Silver Scroll Award voor zijn hit ‘If I Move To Mars’, van het album ‘Floating in the Darkness’. Dit album presenteert Oliver’s herkenbare mix van roots, soul, folk en elektronische muziek als geen ander. Thomas is tevens internationaal erkend voor zijn gitaarspel op de Weissenborn lap-steel gitaar, dankzij zijn album ‘Beneath the Weissenborn’ (2013). Hierbinnen behoort hij tot de absolute wereldtop. Daarnaast heeft zijn vocale diversiteit hem een indrukwekkende reputatie opgeleverd binnen drum & bass en andere elektronische muziek. Een echte muzikale duizendpoot dus. Lees meer


Tickets