MY BABY

Het lijkt alweer jaren geleden dat MY BABY in Alkmaar stond... En dat is het ook. Maar goed nieuws! De band komt in oktober en neemt een lading nieuwe songs mee. Muziek waar ze in de afgelopen twee jaar aan gewerkt hebben en die ze nu eindelijk op het podium ten gehore kunnen brengen. 

Ze speelden al op festivals in binnen- en buitenland als Glastonbury, Isle of Wight, Sziget, Fusion, Exit, Down The Rabbit Hole, Lowlands en Pinkpop.

Voor hun nieuwe nummers hebben ze samengewerkt met o.a. de producer van de Chemical Brothers. Dat wordt dus sowieso dansen! 

Support: Cari Cari
Cari Cari is een Oostenrijks indie rock duo gevormd door drummer en zangeres Stephanie Widmer en gitarist/zanger Alexander Köck. Hun muziek lijkt op een combinatie tussen Lana del Rey en Queens Of The Stone Age. Ze traden op bij festivals als Primavera Sound Barcelona, Eurosonic Noorderslag, Free Tree Festival en Sonograph in Oostenrijk, en The Great Escape Festival in het Verenigd Koninkrijk. Ook ontving het duo in 2017/2018 de XA - Austrian Music Export Award.


Tijdschema:
19:00 Deur open
19:45 Aanvang Cari Cari
20:45 MY BABY

Foto: Isolde Woudstra

Coronatoegangsbewijs:
Vanaf 25 september is het noodzakelijk om naast je ticket ook een geldig coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code in de CoronaCheck-app te laten zien bij binnenkomst. Hiervoor heb je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatieve testuitslag nodig. Meer informatie vind je op testenvoortoegang.nl.
Daarnaast dien je ook een geldig identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) mee te nemen. Je ontvangt voorafgaand aan het evenement nog een mail van ons met praktische informatie.

Lees meerSuggesties voor jou


Tickets
DO
9
dec

EUT