Memphis

Deze show is verplaatst van 14 november 2021 naar 16 januari 2022. Gekochte kaarten blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

Heel uitgaand Noord-Holland weet zich het 50-jarig jubileum van Memphis wel te herinneren. Het was een spektakel met medewerking van zowel de oude als de huidige formatie. Het is echter alweer 2 jaar geleden dat de optredens van de band stil vielen door Corona. Nu gaan ze weer van start met “Back to Live”, met gastmuzikanten Henk Haanraads en Enrico Kors. 

Het programma neemt het publiek mee op een reis door de tijd met drie uitgebreide sets, waarvan de eerste is gewijd aan de jaren zestig. Denk hierbij voornamelijk aan de Stones, de stijl die Memphis groot heeft gemaakt, maar ook The Beatles, The Kinks, The Animals en CCR, het komt allemaal in razend tempo voorbij. Dan volgen natuurlijk de jaren zeventig, dus The Doobie Brothers, Queen, The Eagles, The Police en Supertramp. Zelfs glamrock komt in de spotlight. Aan het eind van het programma sluiten ze af met de jaren tachtig, pure rock van Guns 'n Roses, U2, Golden Earring, Status Quo en AC/DC.Voor deze avond heb je verplicht nodig:

1. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
2. Een geldig ID (paspoort, rijbewijs, ID-kaart)
3. Je ticket.

Zorg dat je de CoronaCheck-app minimaal een dag van tevoren hebt geïnstalleerd en jouw QR-code hebt gecontroleerd en dat je goed voorbereid en ruim op tijd bij het concert aankomt. Zo kunnen we iedereen zo snel mogelijk naar binnen laten. Meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs kun je vinden op www.coronacheck.nl. Informatie over een gratis test vind je op testenvoortoegang.nl.
Wij kunnen bezoekers alleen toegang verschaffen op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of een geprint QR-bewijs.Lees meer