Karsu

Deze show is verplaatst van 9-12-2021 naar 2-3-2022. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

MUZIKAAL TALENT MET GEPREZEN ALBUMS


De veelzijdige Amsterdamse zangeres Karsu mixt pop met jazz, klassiek en Turkse muziek tot een aanstekelijke muzikale show die keer op keer haar fans verrast. Ze betovert haar luisteraars niet alleen met haar pianospel, maar het is vooral ook haar stemgeluid waarmee ze een onuitwisbare indruk achterlaat.

Haar tweede album ‘’Colors’’ werd in 2016 bekroond met een Edison en ook haar laatste plaat “Karsu” kreeg juichende recensies. Tijdens het maken van die nieuwe plaat ontwikkelde Karsu een ander geluid, geïnspireerd door het rondreizen in China, Bali en Los Angeles. Op ‘’Karsu’’ staan zowel Engelse als Turkse nummers, waarin hele intieme en melancholische momenten ook heel intens kunnen worden als de zangeres eenmaal losgaat met haar band.

In de duistere videoclip van haar meest recente single 'Sonunda', is de weerspiegeling van de donkere tekst over bedrog voelbaar. Op haar website staat een vertaling van de tekst. De single is een eerste voorproefje van meer nieuwe muziek, die Karsu ook deze avond ten gehore zal brengen.

“Of ze nu achter de piano een liedje inzet, of een zuivere oerkreet lanceert, alles wat Karsu doet is geladen met intensiteit.” **** - De Volkskrant

Let op! Dit is een show met staanplaatsen.

Tijdschema:
19:00 Deur open
19:30 Aanvang support
20:30 Karsu 


Corona
Lees hier welke coronamaatregelen Victorie hanteert voor deze avond.Lees meerSuggesties voor jou