Jett Rebel

Foto: Bob Leistra

+ Poptrash afterparty!

In Nederland kon men de afgelopen 3 jaar niet om Jett Rebel heen. Hij is extravagant, volkomen zichzelf en doet álles voor de muziek. Tot hij erbij neervalt. Letterlijk. Nu is er goed nieuws voor muziekliefhebbers: Jett Rebel komt naar Alkmaar!

Jett Rebel en zijn nieuwe bandleden bewezen dat de muzikale lat in Nederland nóg hoger gelegd kon worden. Zaal na zaal danste en stuiterde op nummers als All The Way, Tonight en Get Your Rock n Roll On.

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

De afgelopen weken toerde Jett Rebel langs een select aantal popzalen in Nederland. Zijn Super Pop Tour, vernoemd naar zijn nieuwste album, was een groot succes vol overdonderende hoogtepunten. Tijdens de tour won Jett Rebel ook nog de 3FM Award Beste Social voor zijn eigenzinnige socialemediagebruik en vertelde hij bij De Wereld Draait Door vurig over vinyl en zijn ambassadeursschap voor Record Store Day 2017.

Waar media hem graag vergelijken met de grootste artiesten uit de muziekgeschiedenis, blijft Jett Rebel vooral heel dicht bij zichzelf om zo zijn ambities te verwezenlijken. Hij wil spelen, spelen, spelen. Een gemiddelde show van Jett Rebel duurt gerust 3 uur, zonder dat de zanger ook maar een seconde de concentratie verliest. Als een bevlogen superheld coördineert hij elke show door een innemend enthousiasme waar zowel de bandleden als de zaal niet omheen kunnen. Jett Rebel geeft alles. Aan jou. Bij een concert van Jett Rebel heb je het idee dat hij er voor jou is en niet andersom. Hij speelde de afgelopen jaren op ruim 200 festivals, deed maar liefst vier clubtours en verkocht deze allemaal uit. Als hij niet op het podium staat, habiteert hij in zijn studio om daar albums op te nemen. Geen singles, maar albums. Zoals hij zelf zegt: "Being myself is the price that I pay." Dat belooft veel goeds voor 21 oktober in Victorie!

Na de show van Jett Rebel nemen de dj's van Poptrash je mee de dansvloer op en trakteren je op de lekkerste indie, electro, dance en hiphop hitjes! Blijf dus vooral hangen. 
Van Tot
Jett Rebel 20:30 uur 23:30 uur
Poptrash afterparty 23:30 uur 2:30 uur


Lees meer
TicketsSuggesties voor jou