Frank Boeijen

Hoe zou de Nederlandstalige popmuziek eruit zien zonder Frank Boeijen? We kennen de hits allemaal:. 'Zwart Wit', 'De Verzoening', 'Zeg me dat het niet zo' is en 'Kronenburg Park', inmiddels solide verankerd in het collectieve geheugen. 

Vorig jaar hadden we het genoegen de zanger te mogen ontvangen in intieme setting voor 2x30 man publiek. Nu komt hij terug met een optreden in de Kornuit Zaal. Naast nieuwe composities brengt hij ook werk uit zijn immens oeuvre, met natuurlijk de klassiekers!

Na 20 jaar weer is er weer een clubtour en reken maar dat het een onvergetelijke avond wordt.

‘Frank Boeijen weet als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn concerten.’ - Popmagazine Heaven

 

Coronatoegangsbewijs 
Vanaf 25 september is het noodzakelijk om naast je ticket ook een geldig coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code in de CoronaCheck-app te laten zien bij binnenkomst. Hiervoor heb je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatieve testuitslag nodig. Meer informatie vind je op testenvoortoegang.nl.
Daarnaast dien je ook een geldig identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) mee te nemen. Je ontvangt voorafgaand aan het evenement nog een mail van ons met praktische informatie. 

 

Tijdschema:
19:30 uur Deur open
20:45 uur Aanvang Frank Boeijen

 

Foto: Peter van HalLees meer