FEUERENGEL: A Tribute To Rammstein

Deze show is verplaatst van 8-1-21 naar 26-11-21. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

FEUERENGEL: A Tribute To Rammstein


Vrijwel iedereen die een Rammstein concert bezocht, ziet het unieke karakter van de band terug bij FEUERENGEL. Tijdens een concert van Rammstein in 1997 ontstond het idee om de band zo origineel mogelijk te kopiëren. Zo werd FEUERENGEL dé officiële Rammstein tribute band. Dat ze de nummers perfect konden kopiëren werd al snel duidelijk, maar ook de show is net zo explosief. Niet alleen toont de Nederlandse en Duitse pers interesse, ook Rammstein zelf pikte de band op. Dit leidde tot een uitnodiging om te komen spelen tijdens de uitreiking van de dubbel platina en gouden plaat voor de albums 'Sehnsucht' en 'Herzeleid'.

Verwacht een show vol met vlammenwerpers, vuurbogen, raketten, kruisbogen, explosieven en steengoede covers van één van de meest spraakmakende bands; Rammstein.

Aferparty
Linksdragende drummers, retestrakke kalfslederen broeken en miss-wet-T-shirt van Metallica's: welkom in het universum van Motorkantje: 'De Rock'n'Roll Dansvloer'. De Haagse dj’s Grand Lizard & IJzerman hebben het betere smijt- en beukwerk achter de draaitafels tot een performance art verheven en rusten niet tot ze een kolkende, zwetende, met Livin' on a prayer meebrullende massa randdebielen voor zich zien. Van Slayer tot The Eagles Of Death Metal, van The Ramones tot AC/DC. alle dansbare rockplaten komen voorbij. En nou hup! Draaien met dat lekkere motorkontje van je!Lees meerSuggesties voor jou