FEUERENGEL: A Tribute To Rammstein

Dit concert is verplaatst van 26 november naar 11 november 2022. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum, je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

 FEUERENGEL: A Tribute To Rammstein


Vrijwel iedereen die een Rammstein concert bezocht, ziet het unieke karakter van de band terug bij FEUERENGEL. Tijdens een concert van Rammstein in 1997 ontstond het idee om de band zo origineel mogelijk te kopiëren. Zo werd FEUERENGEL dé officiële Rammstein tribute band. Dat ze de nummers perfect konden kopiëren werd al snel duidelijk, maar ook de show is net zo explosief. Niet alleen toont de Nederlandse en Duitse pers interesse, ook Rammstein zelf pikte de band op. Dit leidde tot een uitnodiging om te komen spelen tijdens de uitreiking van de dubbel platina en gouden plaat voor de albums 'Sehnsucht' en 'Herzeleid'.

Verwacht een show vol met vlammenwerpers, vuurbogen, raketten, kruisbogen, explosieven en steengoede covers van één van de meest spraakmakende bands; Rammstein.

Afterparty met Motorkontje
Linksdragende drummers, retestrakke kalfslederen broeken en miss-wet-T-shirt van Metallica's: welkom in het universum van Motorkontje: 'De Rock'n'Roll Dansvloer'. De Haagse dj’s Grand Lizard & IJzerman hebben het betere smijt- en beukwerk achter de draaitafels tot een performance art verheven en rusten niet tot ze een kolkende, zwetende, met Livin' on a prayer meebrullende massa randdebielen voor zich zien. Van Slayer tot The Eagles Of Death Metal, van The Ramones tot AC/DC. alle dansbare rockplaten komen voorbij. En nou hup! Draaien met dat lekkere motorkontje van je!Lees meerSuggesties voor jou