De Mosh

De Mosh Vol. 1

Op 10 juni gaan we moshen op het beste dat Nederland te bieden heeft op het gebied van hiphop en rap. Deze editie met Brunzyn, Rarri Jackson en Spinneweb. Verwacht kolkende moshpits en blazende beats.

Line up
Brunzyn
Rarri Jackson
Spinneweb 

Brunzyn
Brunzyn is een artiest uit Vlaardingen (a.k.a. 3134) en tevens vicepresident van Albino Sports (Independent Label). Na al zijn hele leven hiphop te hebben geluisterd, rapt hij nu met relativerende teksten over blazende beats, waardoor Brunzyn het publiek altijd weer weet te verrassen. Hij bouwt echt een connectie op met de mensen, een man van ’t volk! Na het droppen van meerdere projecten als ‘B2’ en ‘Albino Sports Vol. 1’ in samenwerking met Joost, kan je verwachten dat hij tijdens zijn show niks meer heel zal laten. Wees klaar voor hoge energie, leuke dansjes en brekende moshpits.... Brunzyn!

Rarri Jackson
Rarri Jackson is een onbegrijpelijk maar hilarisch fenomeen met onder meer een succesvolle merchandise-lijn die voornamelijk bestaat uit een zelfontworpen Umbro-sporttenue. Hij stond eerder al op Woo Hah! in de Lil Cube en bracht in 2022 de hit Dinsdag uit, samen met Vieze Asbak.

Spinneweb
Spinneweb is een nieuw opkomend creatief collectief uit Alkmaar en omstreken, en bestaat uit fotografen, designers, artiesten en meer. De groep is langzaam maar zeker geluid aan het maken, zo stonden ze al eerder in Victorie en Paradiso en traden ze op bij Open Source. Daarnaast zitten de leden niet stil op het gebied van soloprojecten. Op het podium geeft Spinneweb de volle 100%, en de boys treden altijd op met een hoog energiegehalte. Ze zijn nog maar net begonnen, maar grootse plannen hebben ze zeker.

Leeftijd 16+

In samenwerking met 100Inc, Spinneweb, LIFTOFF


Lees meer