De Kraaien

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Een van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september. Dit betreft ook het concert van De Kraaien. Het concert van 18 april vindt nu plaats op 3 oktober.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.


Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee maar wel met een knipoog. Bernd Gansebev en zijn crew verassen je wederom met splinternieuwe, keiharde en mega frisse tracks aankomend seizoen. Harde beats en natuurlijk eigenwijze rauwe Haagse teksten behoren tot de vaste ingrediënten van de urban underground formatie. Tijdens deze tour gaan ze een stapje verder de diepte in. Met hits als ‘Ik Vind Je Lekker’ en ‘Pechvogel’ zette De Kraaien zich op de kaart de afgelopen jaren.

Nu is het tijd om een andere kant van De Kraaien te ervaren. Zo kan je rookbommen, visuals, live muzikanten en nog veel meer verwachten. Het blijft elke show een verassing wat ze meebrengen. Een ding is zeker; de unieke show garandeert chaos van een hoog niveau en stilstaan is geen optie.

Zet je schrap en laat je meesleuren door het nieuwe geluid van De Kraaien.Lees meer