De Kraaien + bFAKE

Na de grote hit Ik Vind Je Lekker in 2012 stonden De Kraaien landelijk bekend als een commerciële act, terwijl ze rechtstreeks uit de underground komen. Na het radiovriendelijke album Goud (2016) is het nu weer tijd om hun rauwe roots verder uit te diepen. De Haagse mannen hebben hun sound, live-act en presentatie doorlopend vernieuwd en fans kunnen dan ook een intensere en hardere show dan ooit tevoren verwachten!

Rauw, hard, onbegrensd en Haags natuurlijk. Dat zijn de kernwoorden voor de nieuwe EP Rok & Rol Safari. De liveband die in 2016 mee toerde, zorgde voor een intensere show, maar ook voor nieuwe inspiratie. Begin december vorig jaar verscheen de eerste track Alles Wat Je Ziet, waarvan de videoclip binnen een week 100.000 keer bekeken werd op Facebook. De nieuwe EP is afgelopen 17 februari verschenen, beluister hem hier op Spotify!

Support: bFAKE

bFAKE is een samenwerking tussen PinKi en da Bruin, twee halfbroers die al rondzwervend door de straten van Kaapstad zijn ontdekt door DJ DNA (ex-Urban Dance Squad). Met zijn drieën spelen ze, al partycrashend, menig festival en podium plat. In de Kytopia-studio werken ze aan hun muziek.
Hun stijl laat zich niet in een hokje plaatsen, daar springen ze meteen weer uit. Zo staan ze ook op het podium, waar ze zich door niets laten tegenhouden. Energiek, wild en dansbaar. Een liveshow die je niet wilt missen.


Lees meer
TicketsSuggesties voor jou