Comedytunes Comedynight

Een avond genieten van een flinke dosis humor

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Gun jezelf die volle tank endorfine. 

Deze avond zie je de volgende comedians in de line-up;

Vincent Geers
Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand-up comedian in binnen en buitenland. Hij is een van de vaste spelers van het Comedy Café Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten Festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor o.a. Dino (RTL5), Het correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity stand up, Televizier-Ring Gala en the roast of Giel Beelen. 

Jeroen Pater
Jeroen Pater is als stand-up comedian al 15 jaar een vaste bespeler van podia in België en Nederland. Hij treedt gemiddeld meer dan 200 keer per jaar op. Jeroen is oprichter van stand-up comedycollectief het Comedyhuis. Jeroen is een van de hardst werkende comedians van Nederland en dat zie je terug in zijn optredens. Jeroen is ook organisator van Utrecht Internationaal Comedy Festival. 

Kristel Zweers
Kristel Zweers een van de eerste vrouwelijke comedians van Nederland. Inmiddels heeft ze alle theaters van Nederland gezien. Ook heeft ze in de beginperiode meegespeeld met de Lama`s. De afgelopen jaren trad ze voornamelijk op in het buitenland. De humor van Kristel is hard, soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet je met beide benen op de grond. 

Harry Glotzbach
Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn bizar grappige kijk op de wereld. Harry gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. Een bizar bezoek aan de Action, seksuele frustraties, ruzies over tandpastadopjes, Yoga pogingen, de hilarische pijn van het ouder worden, baantjes waar je je kapot voor schaamt, het komt allemaal aan bod, geserveerd met een flinke saus vileine humor. 

Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen in de zaal, opgesteld in duo's. Je kunt bij binnenkomst zelf een plekje uitkiezen.
Meer weten over jouw bezoek aan Victorie in coronatijd? Kijk dan even op deze paginaLees meer