Comedytunes Comedynight

Een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat de stresshormonen verdwijnen: door de maffe verhalen van comedians maak je immers automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes zul je merken dat je weer naar buiten loopt met een fris en energiek gevoel.

Vanavond zie je de volgende comedians in de line-up:

Ronald Smink

Ronald Smink is de oprichter van Comedytunes. In 2007 won hij het Groninger Studenten Cabaret Festival met de jury en publieksprijs. De afgelopen jaren speelde hij zijn avondvullende voorstellingen door heel Nederland. Zijn show Out of the box was ook te zien op Videoland en Omrop Fryslan.
Daarnaast is Ronald vast lid bij het Utrechtse Comedy collectief het Comedyhuis. Momenteel speelt hij zijn voorstelling Bei sein ist Mitmachen. Ronald heeft in het comedy-landschap een zeer eigen en unieke stijl wat hem zeer origineel maakt. Bevers en Indianen op de snelweg, Friese strippers of Gothics bij de voordeur: bij deze absurde Fries kan je alles verwachten.

Max van den Burg

Cabaretier, acteur en regisseur Max van den Burg is geworteld in Brabant, maar met zijn hoofd en lichaam al lang in hogere sferen. In zijn shows buitelen de rare types, persiflages en gekke stemmetjes over elkaar heen, onder het genot van heel veel muziek. Max is een comedian met grote eigenheid, daarom is hij een comedian die nooit een moment zal vervelen.

Jurg van Ginkel

Jurg is een comedian die elke zaal op zijn kop kan zetten. Vaak wordt hij ingezet als MC omdat hij binnen een paar seconden de zaal om zijn vinger weet te binden. Jurg is ook een van de vaste gezichten van het Comedyhuis. De wereld die Jurg op het podium laat zien is een wereld waar iedereen wel in zou willen leven.

Victor luis van Es

Victor is een dromerige, zachtaardige jongen die prachtig vertelt. Zelden gehaast, altijd beeldend. Hij verwerkt zijn grappen doorgaans in een lopend verhaal, dat zowel iets zegt over de wereld als over zijn eigen karakter.

 Lees meer