Comedytunes Comedynight

Een avond genieten van een flinke dosis humor

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen.

Vanavond zie je de volgende comedians in de line-up:

Edson da Graca
Deze Kaapverdiaanse Amsterdammer is al jarenlang een vast gezicht in het circuit als één van de meest energieke comedians in Nederland, wat hem meteen uniek maakt. Hij spreekt niet alleen met woorden, maar vooral ook met zijn lange lijf en zijn talloze blikken. Met tomeloze energie raast hij over het podium, grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los tot je ongecontroleerd aan het schudden bent van het lachen.

David Linszen
David Linszen is één van de nieuwste aanwinsten van Comedytrain. Vanaf het moment dat David de microfoon grijpt, neemt hij je mee op een absurdistische raketvlucht door zijn gedachten, waarbij hij de vrijheid neemt je hele hoofd te vullen met krankzinnige beelden en geluiden. Ga mee op ontdekkingsreis in het universum van David Linszen.

Jeroen Pater
Jeroen Pater behoort tot de eerste generatie stand-up comedians in Nederland. Zo maakte hij deel uit van o.a. de Comedy Explosion. Jeroen is een bezige bij. Zo is hij oprichter van de Utrechtse comedyclub Het Comedyhuis en organisator van het Utrechtse International Comedy Festival in Tivoli Vredenburg, het grootste Comedyfestival van de Benelux. Maar op het podium vlamt hij pas echt en zie je één brok ervaring.

Jeroen Leenders

Jeroen Leenders behoort tot de grotere namen in de Belgische comedy-scene. Hij is ook de eerste Belg die officieel is toegetreden tot de Comedytrain. Zijn show 'The Jeroen Leenders Experience' is keer op keer een groot succes. Wanneer Jeroen meespeelt op de Comedytunes Comedynights is hij niet voor niets de vaste headliner. Lees meer