Club Pussycat, What's New? - Tape Toy, PEER en Leonard Luka

Club Pussycat: What's new?

Club Pussycat is een concept waarbij jij de kans krijgt om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen staan te spelen. De presentatie is in handen van PP Fischer.

Line-up:
Tape Toy
PEER
Leonard Luka
DJ Young Wolf
TAPE TOY
Soms is de lijn tussen gekte en genialiteit dun en soms bestaat -ie helemaal niet. TAPE TOY is een viertal prettig gestoorde nineties kids wiens
zelfbenoemde bubble grunge klinkt als Gwen Stefani maar harder. Of Nirvana maar blijer. TAPE TOY maakt oorwurmen met kop en staart waarin foutjes gemaakt mogen worden en waarin een synthesizermelodie soms verdacht veel op een gitaarriff lijkt.
De bandleden verenigen hun diverse achtergronden vooral in het ongetemde spelplezier dat van elke liveshow af spat. Daarbij kunnen ze in twee seconden van 0 naar 100 optrekken en vliegen ze af en toe flink uit de bocht. Maar TAPE TOY komt - vlak voor het laatste akkoord is weggestorven - altijd weer op zijn pootjes terecht. Ze stonden afgelopen zomer op o.a. Paaspop, Zwarte Cross en in september op Appelpop.


PEER
PEER brengt een mix van energieke indierock met aanstekelijke Britpop. Jonge honden maar al lang geen groentjes meer. Al kort na de oprichting sleept de band meerdere prijzen in de wacht en staan er onder meer shows op Concert At Sea op het programma. De release van debuut-EP Mad For It! (2017), brengt de band langs de nationale TV en radio (onder meer DWDD, NPO Radio 2, NPO 3FM).
De single 'I Don’t Wanna' wordt zelfs uitverkoren voor de wereldwijde Mercedes AMG campagne met autocoureur Lewis Hamilton in de hoofdrol. Vele shows waaronder een bomvol festivalseizoen en de Cavern Club in Liverpool volgen en als klap op de vuurpijl reist de band eind 2017 af naar India, waar ze door een uitzinnig publiek worden ontvangen. 

LEONARD LUKA

De Haarlemse Leonard Luka (geboren en opgegroeid in Alkmaar) is een multi-instrumentalist/producer uit Haarlem. Na een jaar door Azië en Oceanië gereisd te hebben, besluit Leonard om terug te keren naar zijn roots en de muziek te maken waarmee hij opgroeide. Dat resulteerde in zijn eerste zelf geproduceerde EP 'BOY' (2017): 5 songs die reflecteren op een moeilijke jeugd, liefde en hoop uitspreken voor de toekomst; verpakt in een mix van jazz, soul en alternatieve R&B.

Daarna doet hij precies het tegenovergestelde: nieuw materiaal opnemen binnen 48 uur met een groep muzikanten die nog nooit met elkaar gespeeld hebben, live op film. Het resultaat is een video-drieluik: Live in 48 Hours (2018). Het project werd opgepikt door o.a. Radio 2, leverde hem een selectie op voor de Popronde evenals diverse support acts. Samen met producer Simon Akkermans (o.a. Binkbeats, Jungle By Night) werkt hij aan momenteel aan een nieuwe EP.Lees meer
Tickets