Club Pussycat - Marathon, YoungRubbi, Snow Coats

Bij Club Pussycat krijg je de kans om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen en op festivalweides staan te spelen.

Line-up voor deze editie:

Marathon
Marathon moet net als deelnemers van de hardloopwedstrijd regelmatig van de blaren bekomen. Blaren die ontstaan door spel vol overgave, maar ook symbool staan voor de blaren waar hun generatie steeds vaker op moet zitten. Met een explosieve mix van shoegaze en postpunk uit Marathon hun frustratie over de steeds groter wordende tweedeling in de maatschappij.

YoungRubbi
Inspiratiebronnen van deze Rotterdamse maatschappijkritische rapper zijn onder andere Iggy Pop, Slowthai, Black Flag en Fontaines D.C. Op zijn nieuwe EP ‘Chaos Staat Me Goed’ beschrijft hij met een scherpe blik het systeem en de tijd waarin we leven; een felle en soms schrijnende schreeuw van zijn generatie. Opzwepende en verfrissende punk gerelateerde beats met een hiphop/trap oorsprong, maar ook pop- en indie invloeden zijn goed te horen.

Snow Coats
De uit Arnhem afkomstige band Snow Coats maakt indiepop geïnspireerd door emo en folk. Snow Coats toerde eerder al door Europa en de UK als voorprogramma voor bands als Pinegrove, Ratboys, Sea Girls en Future Teens. Het nieuwe album genaamd “If it wasn’t me, I would’ve called it funny” kwam uit op 9 september 2022 en laat een fellere emo- indierock kant van de band zien.

Tijdschema

20:00 - Deur open
20:30 - AanvangLees meer