Club 40

De nieuwe Victorie is zaterdag 27 mei de place to be  voor 35+ uitgaanspubliek. Dan strijkt Club 40 neer voor een dikke dance(classics) party. Bij Club 40 is de sfeerbeleving erg belangrijk; de dj’s zetten de juiste muzikale toon, reizend van de 70s & 80s naar de hits & clips van nu. Dvd-jocks laten de grootste hits op LED-screens voorbijkomen. Deze editie zal in de tweede zaal het roemruchte 80s Alternative ook weer plaatsvinden. Met heerlijk fingerfood en surpriseacts worden feestvierders extra in de watten gelegd en dat maakt elke editie dan ook supergezellig en zorgt voor steevast uitverkochte feesten.

Club 40 viert haar 5th Anniversary dit jaar en voor de gelegenheid is een special guest star-dj geboekt. De man die met zijn radioshow veel hedendaagse deejays, producers en promoters inspireerde. In de jaren 80 vaste prik op de donderdagavond. Wie zat er dan niet klaar om zijn legendarische show op te nemen? We hebben het natuurlijk over Ferry Maat's Soulshow!

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

Ferry Maat begon deze legendarische radioshow in 1972 op de zeezender Radio Noordzee. Tijdens de radioshow klonk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek (import) die destijds alleen in de randstedelijke discotheken werd gedraaid. De show werd een begrip onder discofreaks en Ferry Maat won zelfs een Gouden Harp, vanwege zijn algehele verdiensten voor de dancemuziek in Nederland. Wij zijn dan ook blij verheugd en zelfs vereerd om bekend te maken dat Ferry Maat met zijn legendarische Soulshow naar CLUB 40 (35+ Clubnight) komt voor een EXCLUSIEF optreden!

De complete line-up wordt snel bekendgemaakt!

Tickets:

Fase 1:
Uitverkocht

Fase 2:
Normal Tickets: € 16,50 (ex fee)
4-pack Ticket: € 65,00 (ex fee)
10-pack Ticket: € 150,00 (ex fee)

Fase 3:
Deur: € 20 (mits niet uitverkocht!)


Lees meer
Suggesties voor jou