Candy Dulfer

Candy Dulfer is helemaal klaar om door te gaan met wat ze het beste doet: op pad met haar sensationele band "Funky Stuff' om haar unieke geluid aan het publiek te laten horen. 
De 'We Never Stop' tour is begonnen en bracht haar onder andere al in Zwitserland en Duitsland: haar eigen Nederland wordt daarbij natuurlijk niet overgeslagen.

In 2022 kwam haar nieuwe album uit, met de passende naam 'We Never Stop'. Candy kan niet wachten om haar loyale fans het splinternieuwe werk te serveren, en stil te staan bij de genezende kracht van muziek: met het oog op de vele obstakels die de afgelopen anderhalf jaar met zich meebrachten.

Candy Dulfer kennen we natuurlijk allemaal van het voor een Grammy genomineerde 'Saxuality', verschillende nummer 1 hits in Europa, Japan en de VS, en haar studio performances met begenadigde internationale artiesten: prince, Van Morrison, Aretha Franklin, Blondie, Maceo Parker en Pink Floyd passen stuk voor stuk in dat rijtje.

De nieuwe tour is luid, funky en doorspekt met liefde en leven, gespeeld door weergaloze muzikanten die barsten van de energie, plezier en talent. De bezetting voor deze show is als volgt:

Vocalen - Ivan Peroti en Camilo Rodriguez
Bas - Xander Buvelot
Drums - Kick Woudstra
Gitaar - Ulco Bed
Toetsen - Roger Happel

Dit is een show met staanplaatsenLees meer