Candy Dulfer

Deze show is verplaatst van 13-3 naar 3-9-2021. Ticketkopers zijn hiervan per mail op de hoogte gebracht.

Als onderdeel van haar wereldtournee keert saxofoniste Candy Dulfer terug naar Nederland voor een aantal exclusieve clubshows en festivals. Ze treedt op met een vernieuwde band en brengt - naast nieuwe versies van Candy-klassiekers - een aantal splinternieuwe nummers van haar komende album.

Candy Dulfer is over de hele wereld bekend, dankzij haar platinum debuutalbum 'Saxuality' (goed voor een Grammy-nominatie), meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, sensationele optredens met de grootste sterren uit de pop- en jazzwereld, diverse nummer 1 hits in de USA en Europa, en haar legendarische liveshows.

Candy’s succes begon met de geruchtmakende samenwerkingen met Dave Stewart (de wereldwijde nummer 1 hit ‘Lily Was Here’) en natuurlijk Prince - waaronder zijn ‘Partyman’ video, de baanbrekende Musicology Tour en hun optreden bij de Grammy Awards met Beyoncé. Candy werkte verder samen met muzieklegendes als Van Morrison, Pink Floyd, Maceo Parker, Aretha Franklin, Angie Stone, Sheila E., Lionel Richie, Chaka Khan, Mavis Staples, Joss Stone, Living Colour en vele anderen.

Ondanks deze bijzondere samenwerkingen heeft Candy altijd voorrang gegeven aan haar solocarrière en bleef ze trouw aan haar liefde voor funk, jazz en - boven alles - live optreden, in de voetsporen van haar vermaarde en even zo eigenzinnige vader, saxofonist Hans Dulfer.
Ze treedt over de hele wereld op in clubs en op festivals met een vernieuwde band met daarin onder andere Ulco Bed (gitaar), met wie ze al jarenlang nauw samenwerkt, en fan-favoriet Roger Happel (toetsen & zang) die na jaren weer terugkeert in Candy’s band. Daarnaast zet ze de spotlight op aanstormend talent waaronder de 21-jarige drumsensatie Kick Woudstra.

Verwacht een funky, spectaculair live optreden met de allerbeste muzikanten. Lees meerSuggesties voor jou