Bettie Serveert

De verleidelijke stem van Carol van Dyk, het emotionele gitaarspel van Peter Visser en de bitterzoete melodieën van Bettie Serveert maken het tot een band om heel erg van te houden. De ster van de band rees snel naar de top van de indie ondergronds met hun unieke en onmiskenbare zware gitaargeluid.

Met debuutalbum Palomine uit 1997 mocht Bettie Serveert de eerste gouden plaat in ontvangst nemen in 2003. Het meest recente album, Damaged Good uit 2016, markeerde het 25-jarig jubileum van Bettie Serveert en werd met lovende reacties ontvangen. De plaat werd afgelopen 22 april in Noord-Amerika als exclusieve Record Store Day release uitgebracht. Bettie Serveert is hiermee de enige Nederlandse act die door de selectiecommissie van de USA RSD is uitgekozen. Ter promotie van de Amerikaanse album release werd in april de nieuwe single B-Cuz uitgebracht.

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

De Betties hebben de afgelopen maanden vele succesvolle en uitverkochte shows in Nederland gespeeld. Inmiddels hebben ze de Damaged Good tour in Paradiso afgesloten. Op naar Alkmaar op 1 december!


Lees meer
Tickets