Altin Gün

Let op: Dit evenement maakt deel uit van een landelijke pilot omtrent het gebruik van sneltesten binnen de culturele sector en is alleen toegankelijk voor negatief geteste bezoekers met een geldig testbewijs via www.testenvoortoegang.nl. Hieronder vind je meer informatie.

Altin Gün (‘Gouden Dag’) brengt je werelden en geluiden die je los van elkaar misschien wel kent, maar je een totaal nieuwe ervaring bieden als ze samenkomen. Prachtige Turkse volksmuziek, liedjes die van generatie op generatie zijn doorgegeven, worden gemixt met zoemende bassen, zwoele orgels en stevige saz-riffs. Met deze rijke, onweerstaarbare mix boekt de Turks-Nederlandse band internationaal succes. 

Baris Manco, Selda Bagcan en Erkin Koray zijn helden van Altin Gün, maar de grootste inspirator is Neset Erta?. Een Turkse volksmuzikant wiens invloed en muzikale erfenis van onschatbare waarde zijn. Een vergelijking is lastig te maken, maar denk aan iemand die qua status Bob Dylan en George Gerschwin tegelijk is.

Na het bejubelde debuutalbum ‘On’ uit 2018 bereikte het succes van de band in 2019 een nieuw hoogtepunt; naast dat hun tweede plaat ‘Gece’ zeer goed werd ontvangen, wisten ze ook een Grammy-nomatie in de wacht te slepen. Eind februari verscheen middenin de lockdown het kersverse album 'Yol', nog rijker aan muzikale invloeden dan de twee voorgangers. Het Gentse duo Oliver Geerts en Gilles Noë, bekend als Asa Moto, mocht als soundengineer achter de knoppen plaatsnemen. 

Altin Gün maakt muziek die het hart raakt, de kuiten en knieën stimuleert en de ziel zachtjes kneedt. Onweerstaanbaar, ook als het onverstaanbaar is.

Testen voor toegang
Dit evenement maakt deel uit van een landelijke pilot omtrent het gebruik van sneltesten binnen de culturele sector en is alleen toegankelijk voor negatief geteste bezoekers met een geldig testbewijs via www.testenvoortoegang.nl. Er zijn 100 zitplaatsen beschikbaar, opgesteld in duo zitjes. Je kunt een plekje in de zaal of op het balkon uitzoeken bij binnenkomst. Tijdens je bezoek gelden de huidige corona maatregelen. Wat dat inhoudt kun je hier lezen. 

Hoe werkt het?
1. Je koopt een kaartje
2. Je krijgt per mail je e-ticket en een link naar www.testenvoortoegang.nl. Je kunt hier vanaf 2 weken voor aanvang concert een afspraak inplannen voor een gratis sneltest
3. Je stuurt deze informatie door naar de 2e kaartkoper. Deze persoon moet ook een afspraak maken voor een sneltest
4. Via www.testenvoortoegang.nl maak je een afspraak voor een gratis sneltest. Je moet je binnen 40 uur voor aanvang van het concert laten testen
5. Je ontvangt bij een negatieve testuitslag een unieke code
6. Via de Apple App Store of Google Play download je de app genaamd CoronaCheck van de Rijksoverheid 
7. Via de CoronaCheck App zet je jouw unieke code om in een digitaal testbewijs
8. Bij Victorie laat je zowel je ticket als je digitaal testbewijs scannen om toegang te krijgen voor het concert

BELANGRIJK:
 De testuitslag is 40 uur geldig. Je moet je dus binnen 40 uur voor aanvang van het concert laten testen. Alléén negatieve testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot dit evenement. Alle informatie en veelgestelde vragen kun je vinden via deze link.

Heb je overige vragen? Stuur dan even een mailtje naar info@podiumvictorie.nl 
Let op: Dit evenement maakt deel uit van een landelijke pilot omtrent het gebruik van sneltesten binnen de culturele sector en is alleen toegankelijk voor negatief geteste bezoekers met een geldig testbewijs via www.testenvoortoegang.nl. Hieronder vind je meer informatie. 

Wat leuk dat we je mogen verwelkomen tijdens dit Testen voor Toegang evenement op 30 april! 
Let op: om toegang te krijgen tot het concert is het noodzakelijk dat je je binnen 40 uur voor aanvang laat testen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen voor een gratis sneltest. Je kunt vanaf 2 weken voor aanvang van het concert een afspraak maken. 
NB: Alleen negatieve testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot dit evenement. 

Belangrijk: Zorg ervoor dat je deze informatie ook deelt met degene die samen met jou met concert bezoekt. Deze persoon moet ook een afspraak maken voor een sneltest en een negatief testbewijs kunnen tonen bij de toegang. 


Lees meer