Reeks nieuwe namen toegevoegd aan ons affiche

Wij hebben weer een reeks nieuwe namen gepubliceerd. Hieronder hebben we een aantal van onze nieuw bevestigde hoogtepunten voor dit najaar en begin 2020 kort uitgelicht.

Drivin N Cryin – 20 oktober
Deze populaire folk rock band uit Atlanta heeft inmiddels 33 jaar op de teller staan. Drivin N Cryin gebruikt diverse invloeden en is daarmee onderscheidend. Met hun mix van rock, folk, alt-country en southern rock laten ze zich niet makkelijk in een hokje plaatsen.

Marike de Jager – 25 oktober
Na vijf jaar afwezigheid is Marike Jager terug als nooit tevoren met haar HEY ARE YOU OK album tour. Verwacht een totaal nieuw repertoire, zoals je dat misschien al hebt gehoord met haar nieuwe singles ‘Another River’ en­­ ‘Hey Are You OK’: Frisse, veelzijdige indiepop op het snijvlak van instinct en inspiratie.

Wouter Hamel – 30 november
Na een vliegende start in 2007 ging het Wouter Hamel na zijn debuutsingle ‘Breezy’ al snel voor de wind. De eerste twee platen werden platina, er volgden optredens in het buitenland en zelfs het Koningshuis werd fan. Met zijn fonkelnieuwe album ‘BOYSTOWN’ komt hij terug naar Alkmaar-town.

Eric Vloeiemans – Gatecrash - 2 februari
Eric Vloeimans is een van de meest veelzijdige muziektalenten die ons land rijk is. 2007 presenteerde hij zijn nieuwe elektrische band Gatecrash. Gatecrash wordt gerekend tot een van Europa’s beste cross-over bands tussen jazz en pop.

Thijs Boontjes dans- en showorkest – 8 februari
Met een heerlijk portie eigenzinnige, Nederlandstalige rock-’n-roll stond Thijs Boontjes dans- en showorkest reeds op grote festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross, Into The Great Wide Open en Bevrijdingspop. Na een succesvolle eerste clubtour komt de band nu in het najaar naar Alkmaar voor een avond waar rock 'n roll en humor centraal staan, en waar uiteraard gedanst kan worden!

Maan – 21 februari
Nadat Maan in 2016 ‘The Voice of Holland’ won, heeft ze haar plek in de Nederlandse muziekwereld met overtuiging veroverd. De veelzijdige Nederlandse zangeres, bekend van o.a. de hits 'Ride It', 'Spijt' en 'Lief Zoals Je Bent', ontving lovende kritieken voor haar clubtours.