← naar podiumvictorie.nl

Congres

Met onze grote zaal, kleine zaal, foyer, artiestenruimtes en groot dakterras biedt Victorie de perfecte ruimtes om een zakelijk congres of conferentie op maat te organiseren. Of je nu een congres voor 80 of 600 genodigden organiseert, wij hebben hier een geschikte ruimte voor.

Heb je specifieke vragen over het congres dat jij wilt organiseren? Neem dan vooral contact met ons op, en dan helpen we je graag verder.

Waarom Victorie?

Victorie heeft veel ervaring met de organisatie van kleine, middelgrote en grote evenementen. We bieden je een breed scala aan extra services en op maat gemaakte diensten en denken graag met je mee, zodat elk evenement uniek is!

Wie gingen je voor?

  • Gemeente Alkmaar

    Super professioneel, aardige medewerkers die met je meedenken en met creatieve ideeën en oplossingen komen.

  • Sportgala Alkmaar

    De samenwerking tussen Alkmaar Sport en Victorie is al jaren zeer tevredenstellend. Van begin tot eind is alles perfect geregeld en verzorgd. Er is goed contact tijdens het evenement en bij vragen of onduidelijkheden wordt snel geschakeld. Als organisatie voelen we ons gerustgesteld dat de voorbereiding en uitvoering in goede handen zijn.

  • Jac. P. Thijsse College

    Een schoolfeest bij Victorie maakt dat je als organisatie zelf ook kan genieten van het feest. Victorie denkt met je mee en neemt je veel werk uit handen. Van vekeersregelaars, tot beveiliging, garderobe en barpersoneel. De communicatie vooraf en na het feest hebben wij als erg prettig ervaren.