← naar podiumvictorie.nl

Receptie

Ben je op zoek naar een exclusieve en sfeervolle locatie voor jouw receptie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De aanleiding kan feestelijk zijn, bijvoorbeeld een personeelsfeest of promotie. Echter ook een afscheid kan de reden zijn om een mooie receptie te organiseren. Of je nou een receptie voor 150 of 800 mensen organiseert; wij zorgen voor een passende sfeer met de juiste aankleding, catering en ontvangst.

Hulp nodig? We helpen je graag!

Waarom Victorie?

Victorie heeft veel ervaring met de organisatie van kleine, middelgrote en grote evenementen. We bieden je een breed scala aan extra services en op maat gemaakte diensten en denken graag met je mee, zodat elk evenement uniek is!

Wie gingen je voor?

  • Gemeente Alkmaar

    Super professioneel, aardige medewerkers die met je meedenken en met creatieve ideeën en oplossingen komen.

  • Sportgala Alkmaar

    De samenwerking tussen Alkmaar Sport en Victorie is al jaren zeer tevredenstellend. Van begin tot eind is alles perfect geregeld en verzorgd. Er is goed contact tijdens het evenement en bij vragen of onduidelijkheden wordt snel geschakeld. Als organisatie voelen we ons gerustgesteld dat de voorbereiding en uitvoering in goede handen zijn.

  • Jac. P. Thijsse College

    Een schoolfeest bij Victorie maakt dat je als organisatie zelf ook kan genieten van het feest. Victorie denkt met je mee en neemt je veel werk uit handen. Van vekeersregelaars, tot beveiliging, garderobe en barpersoneel. De communicatie vooraf en na het feest hebben wij als erg prettig ervaren.