← naar podiumvictorie.nl

Feest

Feesten geven is onze specialiteit. Van luxe feest, cocktailparty, bedrijfsfeest of award-uitreiking met een DJ of live band, wij regelen het voor je. Van aankleding, muzikale omlijsting, techniek, catering tot het (mede) verzinnen van een thema voor het feest. Samen met jou stelt ons team van professionele producenten, technici en cateraars jouw feest samen en zorgt voor ieder detail.

Hulp nodig? We helpen je graag!

Waarom Victorie?

Victorie heeft veel ervaring met de organisatie van kleine, middelgrote en grote evenementen. We bieden je een breed scala aan extra services en op maat gemaakte diensten en denken graag met je mee, zodat elk evenement uniek is!

Wie gingen je voor?

  • Gemeente Alkmaar

    Super professioneel, aardige medewerkers die met je meedenken en met creatieve ideeën en oplossingen komen.

  • Sportgala Alkmaar

    De samenwerking tussen Alkmaar Sport en Victorie is al jaren zeer tevredenstellend. Van begin tot eind is alles perfect geregeld en verzorgd. Er is goed contact tijdens het evenement en bij vragen of onduidelijkheden wordt snel geschakeld. Als organisatie voelen we ons gerustgesteld dat de voorbereiding en uitvoering in goede handen zijn.

  • Jac. P. Thijsse College

    Een schoolfeest bij Victorie maakt dat je als organisatie zelf ook kan genieten van het feest. Victorie denkt met je mee en neemt je veel werk uit handen. Van vekeersregelaars, tot beveiliging, garderobe en barpersoneel. De communicatie vooraf en na het feest hebben wij als erg prettig ervaren.