Yorick van Norden

Let op: dit concert is verplaatst van 21 november 2021 naar 8 mei 2022. Tickets voor deze show blijven gewoon geldig, kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. 

Yorick van Norden
keert terug naar Podium Victorie met nieuw materiaal! Na het voor een Edison genomineerde The Jester, is de Haarlemse singer-songwriter klaar voor de release van zijn derde soloalbum. De titel blijft nog even geheim, maar dat het veelbelovend wordt staat vast: anders dan zijn voorganger, waarbij de nadruk voornamelijk lag op het geluid uit de sixties en seventies, slaat hij hiermee een nieuwe weg in waarbij ook klanken uit de jaren tachtig en negentig aan bod komen. Het resultaat is een meer eigentijds en fris geluid, maar tijdloos en vertrouwd als altijd.

Met de komst van dit album steekt Yorick zijn muziek ook live in een nieuw jasje: bijgestaan door een zeskoppige band, bestaande uit bekende gezichten als Maarten Kooijman (Johan, Anne Soldaat), Danny van Tiggele (Mister and Mississippi, Blaudzun), Paul Bond (Dandelion, Ricky Koole) en Kees Schaper (Tim Knol, Henny Vrienten), speelt hij tijdens de nieuwe tour clubshows met iedere avond een andere setlist. Opvallend aan de opkomende plaat én de concerten zijn de soundscapes en loops die Tom Broshuis (ex-Mister and Mississippi) zal verzorgen. Allemaal voer voor een unieke aftrap van deze spannende stap in zijn muzikale loopbaan.

Tijdschema
Deur open: 19:00
Aanvang support: 19:30
Aanvang Yorick van Norden: 20:30
Lees meerSuggesties voor jou