Yes In My Backyard: YORI

YES IN MY BACKYARD: YORI

Het wordt gewoon een mooie festival zomer! Van 6 t/m 15 augustus zit je goed in het festivalhart Yes In My Backyard, een co-creatie van Karavaan en Podium Victorie. In de setting van het Victoriepark geniet je voor maar 5 euro van een te gek liveconcert op een sfeervol festivalterrein. Strijk neer en bestel een heerlijk drankje en hapje bij de mooie festivalbar. En alles coronaproof, het terrein is opgesteld met festival duo zitjes op 1,5 meter afstand.

Een ticket geeft je toegang tot het concert en het Yes In My Backyard terrein, waar je met je voetjes in het gras en de zon op je bol eindelijk weer kunt genieten van een festival vibe. Je kunt ook theatervoorstellingen bezoeken van Karavaan (zowel gratis als betaald).

Meer informatie vind je via yesinmybackyard.nl. De kaartverkoop loopt ook via deze website, je wordt vanzelf doorverwezen als je op de ticket knop klikt. 

06 aug: YORI
YORI (Yori Swart) staat bekend om haar warme, soulvolle stem en een bijzondere, unieke manier van gitaarspelen. In een zeldzame fingerpicking-stijl combineert ze moeiteloos pop, blues en country. Haar honger naar melodieën, teksten en alternatieve gitaarstemmingen resulteert in een eigenzinnige songwriting-stijl.

De uit Bergen afkomstige singer-songwriter is vaste gitariste en zangeres in de liveband van Ilse DeLange, was support voor o.a. Milow, Jools Holland, Jonathan Jeremia en Agnes Obel en werkte samen met internationale grootheden als Fink en Thomas Dybdahl.
In de bijzondere setting van het Victoriepark is het niet moeilijk om jezelf even helemaal te verliezen in YORI’s wereld vol inspirerende muzikale verhalen.

Voor dit 1,5 meter event is het niet nodig een coronatoegangsbewijs te overleggen. De organisatoren van Yes In My Backyard volgen hierin de richtlijnen van de Rijksoverheid. Lees meer