Yes In My Backyard: YIN YIN

YES IN MY BACKYARD: YIN YIN

Het wordt gewoon een mooie festivalzomer! Van 6 t/m 15 augustus zit je goed in het festivalhart Yes In My Backyard, een co-creatie van Karavaan en Podium Victorie. In de setting van het Victoriepark geniet je voor maar 5 euro van een te gek liveconcert op een sfeervol festivalterrein. Strijk neer en bestel een heerlijk drankje en hapje bij de mooie festivalbar. En alles coronaproof, het terrein is opgesteld met duo zitjes op 1,5 meter afstand.

Een ticket geeft je toegang tot het concert en het Yes In My Backyard terrein, waar je met je voetjes in het gras en de zon op je bol eindelijk weer kunt genieten van een festival vibe. Je kunt ook theatervoorstellingen bezoeken van Karavaan (zowel gratis als betaald).

Meer informatie vind je via yesinmybackyard.nl. De kaartverkoop loopt ook via deze website, je wordt vanzelf doorverwezen als je op de ticket button klikt. 

15 aug: YIN YIN 
Wanneer 2 fervente platenverzamelaars de ambitie koesteren om muzikale grenzen omver te werpen, kun je zomaar uitkomen op een opzwepende mix van Thaise funk, disco, electronica en wereldmuziek. Debuutalbum ‘The Rabbit That Hunts Tigers’ werd in 2019 door zowel de pers als het publiek enthousiast ontvangen.

Niet lang daarna stond de band op Lowlands en toerde door diverse Europese landen. YIN YIN laat zich voornamelijk inspireren door Zuidoost-Aziatische muziek uit de jaren 60 en 70, maar laat zich eigenlijk niet in een genre duwen. En gelukkig maar!

Voor dit 1,5 meter event is het niet nodig een coronatoegangsbewijs te overleggen. De organisatoren van Yes In My Backyard volgen hierin de richtlijnen van de Rijksoverheid. Lees meer

Suggesties voor jou