Yes In My Backyard: Three Little Clouds

YES IN MY BACKYARD: THREE LITTLE CLOUDS

Het wordt gewoon een mooie festivalzomer! Van 6 t/m 15 augustus zit je goed in het festivalhart ‘Yes In My Backyard’ een co-creatie van Karavaan en Podium Victorie. In de setting van het Victoriepark geniet je voor maar 5 euro van een te gek liveconcert op een sfeervol festivalterrein. Strijk neer en bestel een heerlijk drankje en hapje bij de mooie festivalbar. En alles coronaproof, het terrein is opgesteld met duo zitjes op 1,5 meter afstand.

Een ticket geeft je toegang tot het concert  en het Yes In My Backyard terrein, waar je met je voetjes in het gras en de zon op je bol eindelijk weer kunt genieten van een festival vibe. Je kunt ook theatervoorstellingen bezoeken van Karavaan (zowel gratis als betaald).

Meer informatie vind je via yesinmybackyard.nl. De kaartverkoop loopt ook via deze website, je wordt vanzelf doorverwezen als je op de ticket button kikt. 


13 aug: Three Little Clouds
Funk, hiphop, pop en dance: voor Three Little Clouds is niets te gek. In coronatijd hebben de Clouds leren sleutelen aan hun materiaal – het resultaat is een 100% eigen productie en mix, waar de energie van hun live optredens in doorklinkt. In 2020 werden ze genomineerd voor de Zilveren Notenkraker en speelden ze bij De Wereld Draait Door.
Three Little Clouds staan bekend om hun glorieuze, dynamische shows. De podia zijn territoriaal gemarkeerd met funk, fun en zweetdruppels. Buckle up, it’s about to be a funky ride!

Voor dit 1,5 meter event is het niet nodig een coronatoegangsbewijs te overleggen. De organisatoren van Yes In My Backyard volgen hierin de richtlijnen van de Rijksoverheid. Lees meer