Yes In My Backyard: Rob Dekay

YES IN MY BACKYARD: ROB DEKAY 

Van 26 mei t/m 6 juni zit je goed in het Victoriepark tijdens Yes In My Backyard, een zomers festival georganiseerd door Karavaan en Podium Victorie. Op het mooie festivalterrein strijk je overdag neer voor theatervoorstellingen en kun je elke avond een concert bezoeken van Nederlandse artiesten die momenteel de Spotify lijstjes domineren. Op 27 mei is het de beurt aan Rob Dekay. 

Rob Dekay maakt eigenzinnige Nederlandstalige liedjes met country en folk-invloeden. Hij schakelt daarbij moeiteloos tussen kleine en grote vraagstukken, maar altijd met de pen van een poëet. Na samenwerkingen met Akwasi en Dio verscheen in 2016 zijn debuutalbum ‘Alles Gaat Voorbij’. Daarna volgden mooie samenwerkingen met Daniel Lohues, Ilse DeLange, Guus Meeuwis en Diggy Dex. Na festivalzomers vol optredens op onder meer Concert At Sea, Royal Park en Tuckerville verscheen in 2020 ‘Aangenaam’. Optreden zat er toen even niet in, maar Rob was wel te zien als dé mol in het 20e seizoen van 'Wie Is De Mol'. Ook vertolkte hij een Judas The Passion 2021 waarna hij een nummer 1 hit scoorde met 'Ik Ben Maar Een Mens'.

Nu is het eindelijk tijd om de prachtige songs van 'Aangenaam' op een podium te laten klinken. Het is een fijne mix van uptempo nummers en ballads, waarin duidelijk de liefde voor countrypop en bluegrass naar voren komt. Authentieke songs met ballen! 

Combi ticket
Het is ook mogelijk om een voordelige combi ticket te kopen voor 4 concerten. Je betaalt dan 35 euro ipv 47,50. 
Je vindt de combi pakketten via deze linkLees meer

Suggesties voor jou