Yes In My Backyard: REMY. & the Analogue Robot Orchestra


YES IN MY BACKYARD: REMY. & THE ANALOGUE ROBOT ORCHESTRA

Van 26 mei t/m 6 juni zit je goed in het Victoriepark tijdens Yes In My Backyard, een zomers festival georganiseerd door Karavaan en Podium Victorie. Op het mooie festivalterrein strijk je overdag neer voor theatervoorstellingen en kun je elke avond een concert bezoeken van Nederlandse artiesten die momenteel de Spotify lijstjes domineren. De afsluiter op 6 juni wordt verzorgd door REMY. & the Analogue Robot Orchestra. 

Een harp op het podium van Yes In My Backyard, als afsluiter? Jazeker! En zoals je nog nooit hebt gezien. De wereldberoemde harpist Remy van Kesteren is inmiddels vaak te bewonderen op podia van clubs en festivals. Eerder werkte hij al nauw samen met Fink en bracht covers van Radiohead, Bon Iver en Rosalía. En nu wordt zijn meesterlijke spel begeleid door waanzinnige beats, voortgebracht door het Analogue Robot Orchestra, geniale kleine robotjes bestaande uit allerlei huis, tuin en keuken apparatuur, gebouwd door visueel meester Jurjen Alkema (Blauwe Uur).

Ogen en oren schieten te kort wanneer Remy en zijn bijzondere orkest je onderdompelen in een muzikale wereld vol betoverende visuals. De regie van dit bijzondere project is in handen van niemand minder dan Eric Corton. Deze afsluiter wil je niet missen!

Combi ticket
Het is ook mogelijk om een voordelige combi ticket te kopen voor 4 concerten. Je betaalt dan 35 euro ipv 47,50. 
Je vindt de combi pakketten via deze link

Wat leuk dat jij erbij bent in het Victoriepark! Er is van alles te ontdekken, neem voor het hele programma een kijkje op yesinmybackyard.nl 


Lees meer