Yes In My Backyard: Remme

YES IN MY BACKYARD: REMME

Van 26 mei t/m 6 juni zit je goed in het Victoriepark tijdens Yes In My Backyard, een zomers festival georganiseerd door Karavaan en Podium Victorie. Op het mooie festivalterrein strijk je overdag neer voor theatervoorstellingen en kun je elke avond een concert bezoeken van Nederlandse artiesten die momenteel de Spotify lijsten domineren. Op 1 juni is het de beurt aan Remme.

Remme
Remme wordt getipt als een van de meest opwindende nieuwe artiesten van het jaar. In de 21 jarige zanger, songwriter en multi-instrumentalist schuilt een oude ziel, die momenten uit de dagelijkse chaos filtert en transformeert tot tijdloze, beklijvende liedjes.
Zijn grootste inspiratiebronnen zijn Fleetwood Mac, Jeff Buckley, Michael Jackson en Justin Bieber. Een bonte verzameling, maar zoals hij zelf zegt: 'mijn invloeden zijn heel eclectisch, maar misschien is het iets voor millennials dat we onszelf op die manier geen grenzen opleggen'. En juist dit gegeven resulteert in krachtige, zorgvuldig uitgewerkte popsongs.

Zijn eerste single ‘Get Older’ is inmiddels meer dan 10 miljoen (!) keer gestreamd op Spotify en zijn single ‘The Moment’ werd verkozen tot soundtrack van NOS Studio Europa.

Combi ticket
Het is ook mogelijk om een voordelige combi ticket te kopen voor 4 concerten. Je betaalt dan 35 euro ipv 47,50. 
Je vindt de combi pakketten via deze linkLees meer

Suggesties voor jou