Yes In My Backyard: Nona

YES IN MY BACKYARD: NONA

Het wordt gewoon een mooie festivalzomer! Van 6 t/m 15 augustus zit je goed in het festivalhart Yes In My Backyard, een co-creatie van Karavaan en Podium Victorie. In de setting van het Victoriepark geniet je voor maar 5 euro van een te gek liveconcert op een sfeervol festivalterrein. Strijk neer en bestel een heerlijk drankje en hapje bij de mooie festivalbar. En alles coronaproof, het terrein is opgesteld met festival duo zitjes op 1,5 meter afstand.

Een ticket geeft je toegang tot het concert en het Yes In My Backyard terrein, waar je met je voetjes in het gras en de zon op je bol eindelijk weer kunt genieten van een festival vibe. Je kunt ook theatervoorstellingen bezoeken van Karavaan (zowel gratis als betaald).

Meer informatie vind je via yesinmybackyard.nl. De kaartverkoop loopt ook via deze website, je wordt vanzelf doorverwezen als je op de ticket button klikt. 

7 aug: Nona
Nona wist met haar prachtige, rauwe soul sound binnen no time de harten van het Nederlandse publiek te veroveren. Haar karakteristieke stemgeluid werd aanvankelijk vergeleken met Amy Winehouse, maar inmiddels wordt ze geroemd om haar eigen frisse mix van soul, blues en hiphop. Ze speelde al op bijna alle relevante festivals en behaalde miljoenen streams op Spotify met haar hits ‘Sleeptalking’, en ‘Don’t Cry Me A River’. Het liefst brengt ze haar muziek over via live optredens. En reken maar dat het binnenkomt!

Voor dit 1,5 meter event is het niet nodig een coronatoegangsbewijs te overleggen. De organisatoren van Yes In My Backyard volgen hierin de richtlijnen van de Rijksoverheid.Lees meer