Yes In My Backyard met o.a. Droom Dit en Clean Pete

Van 17 t/m 20 mei (Pinksterweekend) en van 24 t/m 26 mei 2024 organiseren Karavaan en Podium Victorie weer het leukste festival van Alkmaar: Yes In My BackYard in het Victoriepark.

Op het prachtige festivalterrein in het Victoriepark geniet je van theater en concerten in sfeervolle tenten, straattheater op het gras, activiteiten voor groot en klein en gratis terras sessies. Met een (speciaal)biertje in de hand en een lekkere hap van een van de foodtrucks kan jouw festivalseizoen beginnen! 

Ook dit jaar brengt Victorie een mooi muziekprogramma, met elke dag andere artiesten. Alle optredens vinden plaats in mooie festivaltentjes, of gratis op het terras. Ontdek hier het hele programma! 

Toegang tot het terrein
Voor € 5,- scoor je een dagticket en krijg je de hele dag toegang tot YIMBY in het Victoriepark, maar voor slechts € 10,00 mag je 7 dagen lang komen! 

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis het terrein op. 

Naast het gratis programma kun je ook nog concerten of tentjestheatervoorstellingen bezoeken, waarvoor je losse tickets moet kopen. De prijs varieert tussen € 4,95 en € 8,25 per voorstelling. Als iets niet is uitverkocht kun je op de dag zelf de entree met festivalmuntjes betalen bij de tent waar de voorstelling plaatsvindt. 

Het terrein is vandaag geopend van 16:00 tot 23:00 en tussen 11:00 en 14:00 kun je ook gezellig langskomen voor de Pre-party Pride!Lees meer