Yes In My Backyard: Froukje

YES IN MY BACKYARD: FROUKJE

Van 26 mei t/m 6 juni zit je goed in het Victoriepark tijdens Yes In My Backyard, een zomers festival georganiseerd door Karavaan en Podium Victorie. Op het mooie festivalterrein strijk je overdag neer voor theatervoorstellingen en kun je elke avond een concert bezoeken van Nederlandse artiesten die momenteel de Spotify lijstjes domineren. Op 28 mei is het de beurt aan Froukje. 

Froukje
Froukje is dé nieuwe belofte van de Nederlandse alternatieve pop. Begin 2020 ontplofte de streaming platfoms met de release van haar urgente single ‘Groter Dan Ik’ en in 2021 vindt haar definitieve doorbraak plaats met ‘Licht en Donker’ de debuut EP met o.a. de megahit ‘Ik Wil Dansen’. Inmiddels is er een tweede EP genaamd ‘Uitzinnig’ waarop ook de prachtige samenwerking met S10 ‘Zonder Gezicht’ te horen is.
In 2022 staat de zangeres op de festivalweides van o.a. Lowlands en Pinkpop en daar kan nu ook ‘Yes In My Backyard’ aan toegevoegd worden. Eerder in coronatijd stond ze al op de rooftop van Victorie, nu mag er eindelijk eindeloos gedanst worden op alle hits.Lees meer