Yes In My Backyard: Fleur

YES IN MY BACKYARD: FLEUR

Het wordt gewoon een mooie festivalzomer! Van 6 t/m 15 augustus zit je goed in het festivalhart Yes In My Backyard, een co-creatie van Karavaan en Podium Victorie. In de setting van het Victoriepark geniet je voor maar 5 euro van een te gek liveconcert op een sfeervol festivalterrein. Strijk neer en bestel een heerlijk drankje en hapje bij de mooie festivalbar. En alles coronaproof, het terrein is opgesteld met festival duo zitjes op 1,5 meter afstand.

Een ticket geeft je toegang tot het concert en het Yes In My Backyard terrein, waar je met je voetjes in het gras en de zon op je bol eindelijk weer kunt genieten van een festival vibe. Je kunt ook theatervoorstellingen bezoeken van Karavaan (zowel gratis als betaald).

Meer informatie vind je via yesinmybackyard.nl. De kaartverkoop loopt ook via deze website, je wordt vanzelf doorverwezen als je op de ticket button klikt. 

11 aug: Fleur 
Hier is Fleur! Een modern ‘zucht-meisje’ avant la lettre. Ze heeft de ‘looks’, de ‘moves’ en een stem die klinkt als een koel briesje op een bloedhete zomerdag. Ze komt uit Les Pays-Bas, maar zingt in het Frans, omdat “Frans de mooiste taal van het universum is”.
Een verademing in het huidige muzikale landschap. Haar eerste twee singles verkochten binnen een week uit en na 2 homeruns is er nu het langverwachte debuut album, simpelweg getiteld ‘FLEUR’. Twaalf catchy popsongs waar de energie, onbevangenheid, plezier en jeugdigheid vanaf spatten. De liveband bestaat uit leden van o.a. Mooon, The Small Breed en The Tambles. Mannen die het klappen van de sixties-zweep kennen.

Voor dit 1,5 meter event is het niet nodig een coronatoegangsbewijs te overleggen. De organisatoren van Yes In My Backyard volgen hierin de richtlijnen van de Rijksoverheid. Lees meer