Yes In My Backyard: Blackbird

YES IN MY BACKYARD: BLACKBIRD 

Het wordt gewoon een mooie festivalzomer! Van 6 t/m 15 augustus zit je goed in het festivalhart ‘Yes In My Backyard’ een co-creatie van Karavaan en Podium Victorie. In de setting van het Victoriepark geniet je voor maar 5 euro van een te gek liveconcert op een sfeervol festivalterrein. Strijk neer en bestel een heerlijk drankje en hapje bij de mooie festivalbar. En alles coronaproof, het terrein is opgesteld met duo zitjes op 1,5 meter afstand.

Een ticket geeft je toegang tot het concert en het Yes In My Backyard terrein, waar je met je voetjes in het gras en de zon op je bol eindelijk weer kunt genieten van een festival vibe. Je kunt ook theatervoorstellingen bezoeken van Karavaan (zowel gratis als betaald).

Meer informatie vind je via yesinmybackyard.nl. De kaartverkoop loopt ook via deze website, je wordt vanzelf doorverwezen als je op de ticket button kikt. 

08 aug: Blackbird
Blackbird is het pleidooi van Merel Koman om volledig zichzelf te kunnen zijn. Een vertaling van haar naam, evenals de titel van haar gelaagde debuutalbum. Het leven is voor haar een intense ervaring en dat hoor je terug in haar nummers, waarin ze grenzen opzoekt en als het ware een roadtrip naar het onbekende maakt. Met muziek al even veelzijdig als de thema’s die ze aanhaalt: empowerment, veerkracht en moed, in een sublieme mix van rock, soul en pop. Blackbird schuwt er niet voor om ook uitstapjes te maken naar andere genres en vindt haar inspiratie bij onder meer Alanis Morissette, Ella Fitzgerald, Lianne La Havas en in de seventies Laurel-Canyon Scene (Joni Mitchell, Crosby, Stills & Nash)..

Voor dit 1,5 meter event is het niet nodig een coronatoegangsbewijs te overleggen. De organisatoren van Yes In My Backyard volgen hierin de richtlijnen van de Rijksoverheid. Lees meer