Yes In My Backyard: Banji

YES IN MY BACKYARD: BANJI

Het wordt gewoon een mooie festivalzomer! Van 6 t/m 15 augustus zit je goed in het festivalhart ‘Yes In My Backyard’ een co-creatie van Karavaan en Podium Victorie. In de setting van het Victoriepark geniet je voor maar 5 euro van een te gek liveconcert op een sfeervol festivalterrein. Strijk neer en bestel een heerlijk drankje en hapje bij de mooie festivalbar. En alles coronaproof, het terrein is opgesteld met duo zitjes op 1,5 meter afstand.

Een ticket geeft je toegang tot het concert en het Yes In My Backyard terrein, waar je met je voetjes in het gras en de zon op je bol eindelijk weer kunt genieten van een festival vibe. Je kunt ook theatervoorstellingen bezoeken van Karavaan (zowel gratis als betaald).

Meer informatie vind je via yesinmybackyard.nl. De kaartverkoop loopt ook via deze website, je wordt vanzelf doorverwezen als je op de ticket button klikt. 

14 aug: Banji
Met hun vrolijke indiepop vormen de kleurrijke en tikje rebelse mannen van Banji een ideale moodbooster! Debuutsingle ‘Listen’ kreeg al snel airplay op 3FM en zo schopten de heren het tot voorprogramma van grootheden als Di-Rect, Balthazar en Vampire Weekend. Funky, wankele beats, gekke synths en catchy refreins zetten de toon in hun muziek.
Hun voorliefde voor R&B, alternatieve pop en hiphop schemert door in hun tunes, maar Banji laat zich niet in een hokje stoppen. Vol overgave storten ze zich op elke liveshow en nemen ze het publiek mee in hun onuitputtelijk energie.

Voor dit 1,5 meter event is het niet nodig een coronatoegangsbewijs te overleggen. De organisatoren van Yes In My Backyard volgen hierin de richtlijnen van de Rijksoverheid. Lees meer

Suggesties voor jou