Yes In My Backyard: Arp Frique & Family

YES IN MY BACKYARD: ARP FRIQUE & FAMILY

Van 26 mei t/m 6 juni zit je goed in het Victoriepark tijdens Yes In My Backyard, een zomers festival georganiseerd door Karavaan en Podium Victorie. Op het mooie festivalterrein strijk je overdag neer voor theatervoorstellingen en kun je elke avond een concert bezoeken van Nederlandse artiesten die momenteel de Spotify lijsten domineren. Op 5 juni is het de beurt aan Arp Frique and Family.

Arp Frique and Family
Stap binnen in de altijd dansbare, briljante wereld van Arp Frique! De Rotterdamse muzikant en producer (alter ego Niels Nieuborg) heeft zijn grote voorliefde voor muziek uit Suriname, Kaap Verdië, Ghana, Nigeria en Jamaica vertaald naar een uniek muzikaal project. Hij werkt hiervoor samen met grote namen als Orlando Julius, Ed Motta, Americo Brito, Ronald Snijders en meer!

Samen met zijn band, ‘The Family’, die bestaat uit met gerenommeerde artiesten uit alle windstreken staat hij garant voor een exotische, super funky sound en schiet hij van disco naar reggae en van afrobeat naar funaná.

Hij debuteerde met het dansbare Welcome To The Colorful World of Arp Frique en volgde het al snel op met Radio Verde: een compilatiealbum vol NYC-style disco-vibes en Kaapverdische dansvloerparels.

Combi ticket
Het is ook mogelijk om een voordelige combi ticket te kopen voor 4 concerten. Je betaalt dan 35 euro ipv 47,50. 
Je vindt de combi pakketten via deze link

Wat leuk dat jij erbij bent in het Victoriepark! Er is van alles te ontdekken, neem voor het hele programma een kijkje op yesinmybackyard.nl 


Lees meer

Suggesties voor jou