Y&T

Support: Voodoo Vegas

I.s.m. RockMuzine.

Niet veel bands kunnen zeggen dat zij bands als Metallica en Mötley Crüe de kans hebben gegeven om hun eerste showervaringen op te doen. Y&T had toen zij begonnen begin jaren zeventig dan ook nog geen idee dat zij de weg zouden vrijmaken voor vele hardrock bands die in de jaren daarna zouden volgen.

Let op: Victorie is cashless. Klik hier voor meer informatie.

Y&T hebben sindsdien 18 albums en 4 greatest hits albums uitgebracht en ruim vier miljoen albums verkocht. Hits als Forever, Rescue Me, Don’t Stop Runnin’, Summertime Girls en Mean Streak werden veel op de radio en MTV gedraaid en gebruikt in films en tv-shows. Single Coming Home, afkomstig van het laatste album Facemelter, is inmiddels ruim 1,6 miljoen keer bekeken op YouTube. Nog altijd worden de hits van Y&T gedraaid op VH1 Classic en classic rock radiostations wereldwijd.

Bereid je voor: Y&T will melt your face!

Voodoo Vegas

Voodoo Vegas, afkomstig uit het zuiden van Engeland, is de support-act van Y&T. De band heeft onlangs zijn tweede album uitgebracht, getiteld Freak Show Candy Floss. Het regende positieve recensies in diverse Britse rockmedia. Voodoo Vegas toert regelmatig door het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa en is ook support-act geweest van andere grootheden in de rock, zoals Joe Satriani, The Answer, Glenn Hughes en Uriah Heep. Voodoo Vegas weet dan ook hoe je een rockshow vol energie en sterke muziek kunt opvoeren.


Lees meer
Suggesties voor jou