Wolfmother

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Een van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei. Dit betreft ook het concert van Wolfmother.

Het concert zal worden verplaatst. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Zodra de nieuwe datum bekend is, zullen wij dit communiceren.

Het kan natuurlijk zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum. Vanwege de drukte door de vele verplaatsingen van events, is het nu nog niet mogelijk om een restitutie aan te vragen. Wij vragen je begrip voor deze situatie. Zodra er meer nieuws is, zetten wij dit op onze website.

De iconische Australische rockband Wolfmother komt naar Podium Victorie


In 2005 schudde de Australische band Wolfmother de muziekwereld wakker met een verpletterend zelfgetiteld debuutalbum. De single ‘Woman’ werd beloond met een Grammy for ‘Best Hard Rock Performance’. Aangevoerd door de charismatische frontman Andrew Stockdale serveert Wolfmother een stevige portie sixties en seventies georiënteerde rock, geinspireerd op bands als Black Sabbath, Pink Floyd en Led Zeppelin.

De band maakte een onuitwisbare indruk op festivals als Coachella, Lollapalooza, Reading and Leeds, en stond samen op het podium met rock iconen als Aerosmith en AC/DC. Het laatste Wolfmother-album ‘Victorious’ stamt uit 2016 en werd opgenomen in de Henson Studios met dubbel Grammy Award winnend producer Brendan O’Brien (Pearl Jam, Soundgarden, Bruce Springsteen). Kenners noemen ‘Victorious’ het beste album tot nu toe.

Stockdale bracht in 2018 zijn tweede soloalbum ‘Slipstream’ uit, waarvan hij met Wolfmother ook nummers speelt.

Als een van de grote rock acts van het decennium komt, wordt het zweten, springen en meebrullen tot je erbij neervalt. Deze mag je wat ons betreft niet missen!Lees meer

Suggesties voor jou